Historia de las Hormigas(Pierre Huber)  Literatura

Història de las Formigues(Pierre Huber)

14,41 €

HISTÒRIA DE LAS FORMIGUES:

Al 1810  Pierre Huber va publicar la "Història de les formigues",un llibre que canviarà el curs de la mirmecologia,la ciència que estudia aquests insectes socials. La seva aparició fou acollida amb escepticisme;els fets narrtas eran sorprenents:l´esclavisme,el pastoreig dels pugons,el llenguatge antenal...

HISTÒRIA DE LAS FORMIGUES:

Al 1810  Pierre Huberva publicar la "Història de les formigues",un llibre que canviarà el curs de la mirmecologia,la ciència que estudia aquests insectes socials. La seva aparició fou acollida amb escepticisme;els fets narrtas eran sorprenents:l´esclavisme,el pastoreig dels pugons,el llenguatge antenal,l´arquitectura dels nius,la fundació de les colònies...va quedar encisat amb aquestes troballes, que va utilitzar profusament en el seu "Origen de les espècies"per a explicar l´evolució de l´instint. De mica en mica,nombrosos naturalistes van confirmar i desenvolupar aquestes observacions de Huber que constituiràn,una a una,capítols sencers de la mirmecologia.

E un estil clar i senzill, veiem sorgir una obra profundament original,un clàsic de la Història Natural que conserva,tras dos segles,la frescor i l´emoció d´un observador extraordinari.

27 Elements
Nou producte

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist