Hormigas gratis con cada pedido
Envíos 24/48h

Formigues Gratis

Formigues gratis amb cada comanda. Recorda afegir-a la cistella!

Kit Modular 3D -Imanes - Kit Modular 3D -Imanes - 2
Available
41,31 €
Sin color
Evaporizacion Galerías
Kit Modular Hexagonal 3D, amb 10 colors a escollir, connexió per imants i evaporització per Galeries o Sòl, Bolet, Pva o Sense Humitat.Inclou mòdul 10x10x1,5cms i caixa de farratge 10x10x8cms, tapes de de tancament, i peça de connexió i perniler inclòs.
Kit Modular 3D -... Kit Modular 3D -... 2
Available
37,18 €
Sin color
Evaporizacion Galerías
Kit Modular Hexagonal 3D, conexion per Femella-Mascle i evaporització per Galeries o Sòl, Bolet, Pva o Sense Humitat. Totalment personalitzable amb 10 colors a escollir.Inclou mòdul 10x10x1,5cms i caixa de farratge 10x10x8cms, peça per a la fixació de mòduls, tapes de tancament, peça de connexió i perniler inclòs.
Formiguer Modular Hexagonal... Formiguer Modular Hexagonal... 2
Available
22,31 €
Sin color
Evaporizacion Galerías
Formiguero modulars, 10x10x1,5 cms tria el teu color favorit, connexió per imants i evaporització per defecte a través de galeries o terra, Bolet, Pva o Sense Humitat
Formiguer Modular Hexagonal... Formiguer Modular Hexagonal... 2
Available
16,52 €
Sin color
Evaporizacion Galerías
Nous formiguers modulars 3D Hexagonales per aprofitar millor l'espai, amb 10 colors a escollir, amb sistema d'unió de femella-mascle i sistema de evaporació en galeries o sòl.El formiguer disposa d'una part inferior amb un dipòsit de 50 ml d'aigua, que per evaporització donarà la humitat que necessiten les formigues a través d'uns micro forats que es...
Kits AntHouse Inici 3D Kits AntHouse Inici 3D 2
 • Només en línia
 • De rebaixa!
Available
Kits Formiguers

Kits AntHouse Inici 3D

Anthouse
28,05 € 33,05 €
Sin color
El kit Anthouse Inici 3D, és un petir formiguer tipus peixera d´Acrílic que a un lateral té una llàmina d´Acrílic enganxat(sandvitx)deixant una separació de 1,5 CMS (allà és on viuràn les formigues reina),amb una tapa també d´Acrílic.El menjar es posa a... 
Kits AntHouse Inici-Acrílic Kits AntHouse Inici-Acrílic 2
 • De rebaixa!
Available
Kits Formiguers

Kits AntHouse Inici-Acrílic

Anthouse
28,05 € 33,05 €
El kit Anthouse Inici-Acrílic, és un petir formiguer tipus peixera d´Acrílic que a un lateral té una llàmina d´Acrílic enganxat(sandvitx)deixant una separació de 1,5 CMS (allà és on viuràn les formigues reina),amb una tapa també d´Acrílic.El menjar es posa a... 
Kits AntHouse... Kits AntHouse... 2
 • De rebaixa!
Available
Kits Formiguers

Kits AntHouse Inici-BIG-Acrilic

Anthouse
36,31 € 41,31 €
El formiguer Kit AntHouse Inici-BIG-Acrílic, és una granja de formiggues tipus peixera d´ Acrílic de 30x15x10, que en un lateral té una làmina d´  Acrílic enganxat (sandvitx),deixant una separació de  1,5 CMS (allà és on viuran les formigues), amb una tapa també d´acrílic.El menjar es posa en...
Kits 3D de 10x20x1,3 Bolet... Kits 3D de 10x20x1,3 Bolet... 2
 • Només en línia
 • De rebaixa!
Available
25,57 € 30,57 €
Sin color
El kit Formiguer 3D 10x20x1,3 Bolet ,amb dipòsit d´aigua per mantenir una major humitat al formiguer i tenir una millor visibilitat de les formigues perfecte per colònies joves, inclou sala de farratge amb tapadora i sistema d´humitat.Fàcil de netejar gràcies ...
10x10x1,5 cms Modular Bolet 10x10x1,5 cms Modular Bolet 2
 • De rebaixa!
Available
16,52 €
Modular NaturColor
El nostre Mòdul 10x10 Bolet està totalment adaptat per a ser connectat amb altres 4 mòduls,  les combinacions podent ser segons les necessitats de cada espècie de formiga.
20x20x1,5 cms Modular Bolet 20x20x1,5 cms Modular Bolet 2
 • De rebaixa!
Available
33,05 €
Modular NaturColor
El nostre Mòdul 20x20 Bolet està totalment adaptat per a ser connectat amb altres 4 mòduls,  les combinacions podent ser segons les necessitats de cada espècie de formiga.
10x5x1,5 cms Modular de Humedad Extra Seta Hormiguero Modular Seta 10x5x1,5 cms Modular de Humedad Extra Seta Hormiguero Modular Seta 2
 • De rebaixa!
Available
8,26 €
Modular NaturColor
El nostre Mòdul d'Humitat Bolet, es pot connectar amb qualsevol altre tipus de mòdul disponible, donant la humitat extra que necessiten algunes espècies de formigues...
Navegant - Impostor -... Navegant - Impostor -... 2
 • De rebaixa!
Available
28,92 €
Sin color
El nostre Navegant - Impostor - Horitzontal amb tapa de fusta i vermella incloses, en horitzontal amb mesures de 10x15x1,5 cms i caixa de farratge integrada amb mesures de 3x5cms, amb capacitat en la mateixa per tenir fins a dos abeuradors 3d de 1ml alhora.
StarAnts NaturColor... StarAnts NaturColor... 2
 • De rebaixa!
Available
38,83 €
Sin color
Us presentem la nostra nova Gamma de Formiguers Tematicos acrílics NaturColor, El model StarAnts és un model Nau Espacial, de mida 20x20x1,5cms d'alçada, amb tapadores divisores de galeries, facilitant en gran mesura que el formiguer no sigui massa gran al principi, i que poc a poc segons creixi la colònia ho faci també el formiguer ... Inclou tapa...

Som Especialistes en Formigues

Si ets aficionat al món de les formigues, AntHouse és la botiga de referència. Comptem amb la major varietat de productes del mercat i una qualitat insuperable. Tant si estàs començant ara i vols construir el teu propi formiguer, com si tens un que desitges ampliar o en el qual vols provar amb una altra espècie de formigues, en la nostra botiga t'oferim tot el que puguis necessitar.

Tenim des dels formiguers més senzills de construir i mantenir fins l'enviament gratuït de l'espècie de formiga que vulguis contemplar, i sempre en el menor temps d'enviament possible i amb la millor qualitat.

Formiguer casolà

Tots sabeu el que és un formiguer casolà i possiblement molts ja teniu un. La realitat és que són molt senzills de construir, resistents i te'ls enviem amb un manual perquè no trobis cap problema i sàpigues com cuidar les formigues.

En AntHouse som primer de tot aficionats a les formigues i professionals del sector, pel que sabem els possibles problemes als quals es pot enfrontar qualsevol persona com nosaltres i busquem la manera de posar-los solució abans que sorgeixin. Per això tractem de que tot sigui senzill i fàcil, perquè la pràctica comenci des del primer dia.

Molts són els que pensen comprar els formiguers per poder ensenyar als fills i alumnes el món de les formigues. En ells ens centrem també perquè tinguin a les seves mans les reines més espectaculars i formiguers on les formigues construeixin els seus vistosos túnels.

Sigui per a nens o adults, muntar un formiguer casolà és una tasca senzilla, agraïda i barata, de manera que si camines pensant-ho, veuràs a la nostra pàgina web que no hi ha excuses per començar a gaudir del teu propi formiguer.

Venda de formiguers

Després de tant temps dedicats a la venda de formiguers hem après a seleccionar una àmplia varietat de productes per ajustar-nos a les especificitats de cada client. En el nostre estoc comptem petits ecosistemes que serveixen de formiguers i que no té més de quinze centímetres i amb tot el necessari per a construir formiguers tan grans com vulguis.

Un no hauria de conèixer límits quan es dedica a una afició com aquesta, pel que la nostra exigència és portar tot el possible al domicili dels nostres clients. Contacta amb nosaltres si no trobes el que està buscant, t'informarem de les possibilitats d'obtenir-i farem tot el possible perquè arribi a les teves mans en el menor temps possible.

Desviure pels clients perquè construeixin els seus propis formiguers és la nostra feina i oferim l'enviament gratuït de formigues perquè arribin a les teves mans les millors colònies i reines. Ja no hauràs de buscar en botigues i cars especialistes, amb un parell de clics podràs tenir a la mà el millor producte i beneficiar-te de futurs descomptes.

Acompanyar-te en la teva afició, facilitar els canvis i millorar la teva experiència amb els formiguers és la nostra feina i un ampli recorregut ple de clients satisfets avalen la nostra trajectòria i dedicació.

Millors formigues

A més dels senzills formiguers, també disposem d'una amplíssima varietat de formigues perquè poblin les teves formiguers. Si busques una en concret, segur que la tenim; si no saps per quin decidir-te, t'assessorem en triar formigues. Ens pots comentar quin tipus de formiguer tens, la mida de formiga que busques o unes característiques precises.

Ens encarreguem d'enviar-te les formigues amb tot el necessari perquè les alimentis almenys dues setmanes i instruccions. Arribaran en perfecte estat en els nostres tubs d'assaig, al costat dels seus formigues reina, i pel que fa les col·loquis al formiguer s'adaptaran amb rapidesa a l'entorn. Qualitat i gaudi de les formigues estan garantits.

Per què enviem formigues gratis? Perquè considerem que és el normal si venem formiguers, perquè comptem amb les millors formigues i volem que ho sàpigues i perquè som aficionats a aquest món i tenim sempre tot el necessari per fer-lo arribar a les teves mans quan ens ho demanis. AntHouse és la botiga amb més qualitat en la venda de formiguers perquè està feta per aficionats que volen compartir la seva experiència amb altres aficionats.

Si busques un formiguer, segur que a la nostra botiga el podràs trobar al millor preu, perquè seleccionem i venem els millors formiguers.

Product added to wishlist