De Suro

AntHouse Mini Hormiguero... AntHouse Mini Hormiguero... 2
  • De rebaixa!
Available
6,19 €
Sin color
AntHouse Mini Hormiguero Porta Reines de Suro Acrílic mesures 5x4x1,3 cm, perfecte per a Reines de la fusta, com Camponotus, Crematogaster, etc ... Ideal per portar-al costat de les claus com a substitut dels tubs d'assaig, ja que un cop introduïda la reina no cal mudar-la a un mini formiguer fins que no hagin nascut les obreres.
Acrílic NaturColor... Acrílic NaturColor... 2
  • De rebaixa!
Available
8,26 €
Sin color
Formiguer de Acrílic d'9x6x1,3 cms de Suro, perfecte per Reines i mini colònies d'espècies que vieven a la fusta. Inclou forat per connectar amb zona de farratge.Format per dos galeries independents de gran amplitud i amb una combinació de 10 colors a triar.
10x10x1,5 cms Modular Suro 10x10x1,5 cms Modular Suro 2
  • De rebaixa!
Available
16,52 €
Modular NaturColor
El nostre Mòdul 10x10 Suro està totalment adaptat per a ser connectat amb altres 4 mòduls,  les combinacions podent ser segons les necessitats de cada espècie de formiga.
AntHouse Antcork Lite AntHouse Antcork Lite 2
  • De rebaixa!
Available
De Suro

AntHouse Antcork Lite

Anthouse
28,92 €
L´ AntCork Lite, és formiguer adequat per a  Crematogaster, Lasius, Formicas, i Camponotus de tamany mitjà que visquin a la fusta i necessiten poca humitat. 
AntHouse-Corcho-Acrilico 20x10x10 Anthouse De Corcho AntHouse-Corcho-Acrilico 20x10x10 Anthouse De Corcho 2
Available
37,18 €
AntHouse-Suro- Acrílic, està format per una peixera amb un lateral folrat en suro amb galeries i la base com zona de farratge. A més a més porta una tap amb un respirador..
Veient 1-6 de 6 producte(s)
De suro

Formiguers de suro perfectes per a les formigues de la fusta,que no requereixen humitat i donen una màxima visibilitat,tant en vidre com en acrílic,sent perfectes  formiguers educatius,formiguers per a nens,formiguers per a col.legis i formiguers per a formigues de la fusta com crematogaster scutellaris, camponotus ligniperdus, camponotus herculeanus, camponotus de tot tipus,sent posible aconseguir les formigues en la nostra secció de colònies de formigues i reines gratuïtes,no és necessari comprar,són gratis.

Product added to wishlist