De Suro

10x10x1,5 cms Modular Suro 10x10x1,5 cms Modular Suro 2
  • De rebaixa!
Available
16,52 €
Modular NaturColor
El nostre Mòdul 10x10 Suro està totalment adaptat per a ser connectat amb altres 4 mòduls,  les combinacions podent ser segons les necessitats de cada espècie de formiga.
AntHouse Antcork Lite AntHouse Antcork Lite 2
  • De rebaixa!
No hi ha prou producte en estoc
De Suro

AntHouse Antcork Lite

Anthouse
28,92 €
L´ AntCork Lite, és formiguer adequat per a  Crematogaster, Lasius, Formicas, i Camponotus de tamany mitjà que visquin a la fusta i necessiten poca humitat. 
AntHouse-Corcho-Acrilico 20x10x10 Anthouse De Corcho AntHouse-Corcho-Acrilico 20x10x10 Anthouse De Corcho 2
Available
37,18 €
AntHouse-Suro- Acrílic, està format per una peixera amb un lateral folrat en suro amb galeries i la base com zona de farratge. A més a més porta una tap amb un respirador..
Veient 1-4 de 4 producte(s)
De suro

Formiguers de suro perfectes per a les formigues de la fusta,que no requereixen humitat i donen una màxima visibilitat,tant en vidre com en acrílic,sent perfectes  formiguers educatius,formiguers per a nens,formiguers per a col.legis i formiguers per a formigues de la fusta com crematogaster scutellaris, camponotus ligniperdus, camponotus herculeanus, camponotus de tot tipus,sent posible aconseguir les formigues en la nostra secció de colònies de formigues i reines gratuïtes,no és necessari comprar,són gratis.

Product added to wishlist