De Suro

AntHouse-Corcho-Cristal 20x10x10 Anthouse De Corcho AntHouse-Corcho-Cristal 20x10x10 Anthouse De Corcho 2
Available
De Suro

AntHouse-Suro-Vidre 20x10x10

Anthouse
33,05 €
AntHouse Suro-bàsic està format per una peixera amn un lateral folrat en suro amb galeries i la base com zona de farratge. A més a més porta una tapa amb un respirador...
10x10x1,5 cms Modular Suro 10x10x1,5 cms Modular Suro 2
  • De rebaixa!
Available
Formiguer Modular Bolet

10x10x1,5 cms Modular Suro

16,52 €
El nostre Mòdul 10x10 Suro està totalment adaptat per a ser connectat amb altres 4 mòduls,  les combinacions podent ser segons les necessitats de cada espècie de formiga.
AntHouse Antcork Lite Anthouse De Corcho AntHouse Antcork Lite Anthouse De Corcho 2
  • De rebaixa!
Available
De Suro

AntHouse Antcork Lite

Anthouse
20,65 €
L´ AntCork Lite, és formiguer adequat per a  Crematogaster, Lasius, Formicas, i Camponotus de tamany mitjà que visquin a la fusta i necessiten poca humitat. 
AntHouse-Corcho-Acrilico 20x10x10 Anthouse De Corcho AntHouse-Corcho-Acrilico 20x10x10 Anthouse De Corcho 2
Available
28,92 €
AntHouse-Suro- Acrílic, està format per una peixera amb un lateral folrat en suro amb galeries i la base com zona de farratge. A més a més porta una tap amb un respirador..
AntHouse-Suro- Acrílic20x10x10 AntHouse-Suro- Acrílic20x10x10 2
Available
33,05 €
AntHouse-Suro- Acrílic, està format per una peixera amb un lateral folrat en suro amb galeries i la base com zona de farratge. A més a més porta una tap amb un respirador..
Anthouse-Corcho-Modelo L Anthouse De Corcho
No hi ha prou producte en estoc
De Suro

Anthouse-Suro-Model L

Anthouse
31,40 €
AntHouse Suro-Model L, està format per un sandvitx de suro,amb una caixa de farratge integrada i amb tapadores tant pel sandvitx com per la caixa. Tamany: Caixa: 20x10 cms Sandvitx: 20x10x1,5 cms Aquest formiguer és adequat....
Veient 1-6 de 6 producte(s)
De suro

Formiguers de suro perfectes per a les formigues de la fusta,que no requereixen humitat i donen una màxima visibilitat,tant en vidre com en acrílic,sent perfectes  formiguers educatius,formiguers per a nens,formiguers per a col.legis i formiguers per a formigues de la fusta com crematogaster scutellaris, camponotus ligniperdus, camponotus herculeanus, camponotus de tot tipus,sent posible aconseguir les formigues en la nostra secció de colònies de formigues i reines gratuïtes,no és necessari comprar,són gratis.

Product added to wishlist

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. Més informació