No saps quin formiguer escollir? Comença aquí…

Aquesta guia us ajudarà a navegar entre els diferents formiguers d'Anthouse perquè puguis escollir aquell que millor s'adapti al que necessites.

Per què t'encantaran els formiguers Anthouse?

Alta qualitat. Som fabricants

Els nostres formiguers estan fets amb la millor qualitat possible, cosa que garanteix que la teva colònia sobrevisqui durant molt més temps. Som fabricants de formiguers i dediquem molts esforços cada any a R+D

Menjar i tot el necessari

Aquí no només trobaràs formiguers, també el menjar i els accessoris necessaris perquè la colònia creixi i gaudeixi d'una bona salut. Oferim la màxima garantia a tots els nostres productes.

Formigues Gratis

A Anhtouse incloem una formiga reina i colònia de la teva elecció amb cadascun dels nostres formiguers. Garantim el bon estat de salut de les nostres formigues, a més les formigues van amb menjar i aigua mínim per a dues setmanes

Uneix-te a la nostra comunitat

Segueix-nos a Facebook, Instagram, TikTok i el nostre canal de Youtube on publiquem cada setmana contingut educatiu sobre el fascinant món de les formigues.

Comença amb un Kit Hormiguero

Si és la teva primera vegada nosaltres recomanem començar amb un kit formiguer ja que inclou el formiguer, tots els accessoris necessaris, el menjar i les formigues idònies,

Visita els nostres Kits 3D Formiguers

Quins són els Kits Formiguers més sol·licitats?

El kit de formiguer recomanat de les teves preferències així que et recomanem que primer facis una ullada als diferents tipus que tenim, però els més sol·licitats solen ser el Kit Inici 3D Arena, el Kit Educatiu 3D, i el Kit 10x20 Bolet 3D.

Quina formiga reina escollir?

Si és la teva primera vegada recomanem la Colònia de Formigas Messor barbarus amb Reina que inclou menjar i aigua per a mínim 2 setmanes.

Kit Inici 3D

Kit Educatiu Inici Acrílic

Kit 10x20 Bolet Acrílic

Colònia de Formigues Messor Barbarus

Product added to wishlist