AntHouse.es, és una botiga online nascuda en el fòrum de formigues lamarabunta.org, fòrum d'aficionats i entusiastes de les formigues, com a mesura per aconseguir finançar les despeses del mateix i els seus projectes.

Som una botiga ja Veterana, nascuda el novembre del 2008, que a més porta tota l'experiència acumulada de la seva matriu lamarabunta.org, amb mes de 15 anys en línia.

Disposem de multitud de models de formiguers i granges de formigues amb mes de 80 models de fabricació pròpia, des formiguers de gel, formiguers de sorra, formiguers de vidre, formiguers educatius, etc .. investigant, analitzant i fabricant contínuament els millors productes per al cura de les formigues.

A més disposem sempre de colònies de formigues gratis amb reina, de diverses espècies, Messor barbarus, Lasius niger, Camponotus, Pheidole, Crematogaster, tapinomas, etc ..

Col·laborem de forma altruista amb multitud d'institucions públiques, com col·legis, instituts, associacions sense ànim de lucre, per portar el món de les formigues als més petits i aquests puguin apreciar el laborioses i curioses que són les formigues.

Amb tot esperem que tinguis una agradable visita i no dubteu a contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte.

 

L'equip de AntHouse.es

Product added to wishlist