Educatius per a nens

Kits Acrílic de 10x20x1,3... Kits Acrílic de 10x20x1,3... 2
  • De rebaixa!
Available
28,92 €
El kit Formiguer d´ Acrílic 10x20x1,3 Bolet ,amb dipòsit d´aigua per mantenir una major humitat al formiguer i tenir una millor visibilitat de les formigues perfecte per colònies joves, inclou sala de farratge amb tapadora i sistema d´humitat.Fàcil de netejar gràcies ...
Kit Educatiu PVA 10x20x1,3... Kit Educatiu PVA 10x20x1,3... 2
Available
24,79 €
El Kit Educatiu PVA 10x20x1,3 cm (Formigues Gratis amb Reina), A l'ésser un formiguer professional garanteix el bon estat i supervivència de les formigues. Ideal per a ambients educatius, col·legis, tallers i per a pares que vegin aquest regal com una cosa més que un caprici o alguna cosa decoratiu. Inclou gratis una Colònia de formigues: espècie segons...
Kits AntHouse Inici-Acrílic Kits AntHouse Inici-Acrílic 2
  • De rebaixa!
Available
Kits Formiguers

Kits AntHouse Inici-Acrílic

Anthouse
28,05 € 33,05 €
El kit Anthouse Inici-Acrílic, és un petir formiguer tipus peixera d´Acrílic que a un lateral té una llàmina d´Acrílic enganxat(sandvitx)deixant una separació de 1,5 CMS (allà és on viuràn les formigues reina),amb una tapa també d´Acrílic.El menjar es posa a... 
Hormiguero Antquarium Gel LUZ Y SEMILLAS (Hormigas incluidas Gratis) Anthouse Para Niños-GEL Hormiguero Antquarium Gel LUZ Y SEMILLAS (Hormigas incluidas Gratis) Anthouse Para Niños-GEL 2
Available
24,79 €
Nou gel que inclouLLUM I LLAVORS , per veure millor les galeries i les formigues, Formigues a l´espai?efectivament!Antquarium™és un hàbitat de gel per formigues que es va sesenvolupar a partir d´un experiment de la NASA del 2003.L´objectiu era estudiar la vida animal i provar com feien túnels...
Hormiguero Mini Forest de Gel y Semillas (Hormigas Incluidas Gratis) Anthouse Para Niños-GEL Hormiguero Mini Forest de Gel y Semillas (Hormigas Incluidas Gratis) Anthouse Para Niños-GEL 2
Darreres unitats en estoc
16,52 €
El Formiguer Mini Forest és un e cosistema en miniatura on es combina la vida animal amb la vegetal.Mira com construeixen les formigues els seus túnels entre les arrels de les plantes davant dels teus ulls senset haver de preocupar-te per donar de menjar ni beure...
Repuesto de Gel Anthouse Para Niños-GEL
Available
Educatius per a nens

Recanvi de Gel

Anthouse
8,26 €
Recanvi de gel per quan se´ns esgoti.
Connector de Tubs d'Assaig... Connector de Tubs d'Assaig... 2
  • De rebaixa!
Available
El nostre Connector per a tubs d'assaig 3D t'evitarà traslladar a les formigues de forma forçada, el que els produeix de vegades un estrès innecessari. S'inclouen per defecte els tubs necessaris per a poder connectar-lo a qualsevol dels nostres models.
Peça d'Unió de Formiguers... Peça d'Unió de Formiguers... 2
  • De rebaixa!
Available
1,64 €
Aquesta peça d'unió en 3D flexible transparent, pot unir qualsevol model de metacrilat no modular que s'hagi fabricat a partir de l'2021, de manera que no sigui necessari l'ús de tub flexible per a la seva connexió, per exemple podem unir un 10x10 PVA, amb 01:00 10x20 PVA a través d'aquesta peça. Sí que preguem consultar si els models són molt diferents.
Kits AntHouse Inici 3D Kits AntHouse Inici 3D 2
  • Només en línia
  • De rebaixa!
Available
28,05 € 33,05 €
Sin color
El kit Anthouse Inici 3D, és un petir formiguer tipus peixera d´Acrílic que a un lateral té una llàmina d´Acrílic enganxat(sandvitx)deixant una separació de 1,5 CMS (allà és on viuràn les formigues reina),amb una tapa també d´Acrílic.El menjar es posa a... 
Kit Educatiu 3D PVA... Kit Educatiu 3D PVA... 2
  • Només en línia
Available
24,79 €
Sin color
El Kit Educatiu PVA 3D 10x20x1,3 cm (Formigues Gratis amb Reina), A l'ésser un formiguer professional garanteix el bon estat i supervivència de les formigues. Ideal per a ambients educatius, col·legis, tallers i per a pares que vegin aquest regal com una cosa més que un caprici o alguna cosa decoratiu. Inclou gratis una Colònia de formigues: espècie...
Veient 1-11 de 11 producte(s)
per a nens gel

Els nostres formiguers i granges de formigues educatives per a nens, són ideals per a col.legis,instituts i associacions,tant per pares com per professors que volen utilitzar el món de les formigues, per a projectes educatius. Tenim gran varietat desde formiguers de gel,formiguers acrílics,formiguers de sorra,formiguers de vidre,formiguers artificials de molts models i formes. Tots els nostres formiguers per a nens,porten una colònia de formigues,inclosa la reina i les seves filles les obreres,ous i larves.No compri formigues o una formiga reina,no és necessari,està tot inclòs.

En Anthouse posem a la seva disposició els diferents models de formiguers per que puguis entretenir-te i ensenyar als nens el cicle de la vida.Els nostres formiguers de gel són ideals per poder contemplar i entendre com treballen les formigues i el sistema de granja que usen en la seva supervivència. Incansables, sempre s´estan movent de un lloc a l´altre i els més joves poden gaudir i aprendre de forma pràctica allò que estudien als llibres.

Formiguer per a nens

Els nostres formiguers i granges de formigues educatives per a nens estan especialment fabricats per que puguin aprofitar al màxim el seu ús i realitzar experiments.Tant si es volen per contemplar a casa com si es volen tenir en col.legis,instituts i associacions,estan fabricats amb materials resistents i serveixen de reforç pràctic als llibres de ciències naturals.

Si ets pare o professor,pots contactar amb nosaltres i explicar-nos les teves necessitats perquè t´orientem sobre quin formiguer et pot ser més útil en funció d´on el vagis a col.locar i quin sigui el teu objectiu. Enviem el formiguer que més s´adapti a les teves particularitats amb tot el que necessites perquè sigui funcional desde el primer dia.

Donar als joves l´oportunitat de gaudir en primera persona el funcionament d´un formiguer és una experiència inigualable que sempre recordaran. Els nostres formiguers de gel et permetràn oferir-los aquest regal.

Formiguer autosuficient

Els formiguers de gel tenen l´aventatge de no necessitar que s´estigui per ells. Contenen tot allò necessari perquè les formigues es preocupin des del primer moment d´allò que resulta més espectacular pels joves:construir els seus túnels. Una vegada siguin dins dels formiguers començaran a construir els seus increïbles passadissos davant dels ulls dels més joves, que aprendran com funcionen aquestes colònies de fomigues.

En AntHouse tenim gran varietat de formiguers pels nostres clients i les seves necessitats,tant didàctiques com d´espai. Qualsevol que sigui el teu objectiu, a la nostra botiga comptem amb tota la varietat existent al mercat:formiguers de gel, formiguers acrílics,formiguers de sorra,formiguers de vidre,formiguers artificials.

Coneixedors del que busquen habitualment els nostres clients,oferim l´oportunitat de gaudir del cicle complet, des de l´enviament de les formigues en tubs d´assaig fins que adapten els formiguers per a transformar-los en totalment funcionals. Això no serà un procès d´un matí, per això ofereix entreteniment i aprenentatge de qualitat des del primer moment perquè els joves i adults puguin realitzar els seus experiments i aprendre al màxim.

Cada fase de treball serà visible i amb els nostres formiguers de gel es poden explicar i així aprendre per fomentar aficions per l´entorn rural.

Granges de formigues

Els formiguers per a nens i adults que enviem van acompanyats per una colònia de formigues,inclosa la reina i les seves filles obreres,ous i larves. Des que realitzis la comanda et podràs oblidar de buscar més. De manera gratuïta s´enviarà el tipus de formiga més adequat per a la colònia o les necessitats que ens comentis.

No compris formigues o una formiga reina,no és necessari,està tot inclòs i s´envia de manera gratuïta amb la teva compra.Volem que l´experiència sigui gratificant i sense dificultats, per això col.loquem tot a la teva mà en un simple enviament perquè ho poses en funcionament amb rapidesa, tant si ho fas tu sol com si treballes amb un grup de joves o nens. Des que obris el paquet rebut fins que la colònia sigui en funcionament no pasarà gaire temps.

Els formiguers de gel fàcils de netejar i de millor qualitat hi són a la nostra botiga, cadascun amb les seves característiques i funcionalitats pròpies per a oferir un bon producte a les exigències necessàries de cada client.

Si busques un formiguer,aquesta és la teva botiga de referència, aquí trobaràs els millors productes i t´enviarem de manera gratuïta les colònies de formigues reines perquè puguis construir el formiguer desitjat sense necessitat de moure´t de casa. Si ets afeccionat al món de les formigues o et vols endinsar en ell, amb un parell de clics ho tindràs tot a les teves mans.

Product added to wishlist