formiguers Modulars

10x10x1,5 cms Modular... 10x10x1,5 cms Modular... 2
Available
16,52 €
Modular NaturColor
El nostre Mòdul 10x10 Dipòsit està adaptat per a ser connectat amb altres 4 mòduls, podent realitzar les combinacions de composició segons les necessitats de cada espècie. Es pot combinar amb altres models modulars de diferent sistema d'humitat o amb més zones de farratge. Amb un nou disseny de galeries, amb tapes lliscants 3D, optimitzant l'espai...
10x10x1,5 cms Modular Sense... 10x10x1,5 cms Modular Sense... 2
Available
16,52 €
Modular NaturColor
No inclou sistema d'humitat, per tant és apte per a espècies que no ho necessiten o a les quals una humitat excessiva les perjudica. El nostre Mòdul 10x10 Sense Sistema d'humitat està adaptat per a ser connectat amb altres 4 mòduls, podent realitzar les combinacions de composició segons les necessitats de cada espècie. Es pot combinar amb altres models...
10x10x1,5 cms Modular Suro 10x10x1,5 cms Modular Suro 2
  • De rebaixa!
Available
16,52 €
Modular NaturColor
El nostre Mòdul 10x10 Suro està totalment adaptat per a ser connectat amb altres 4 mòduls,  les combinacions podent ser segons les necessitats de cada espècie de formiga.
20x20x1,5 cms Modular... 20x20x1,5 cms Modular... 2
Available
33,05 €
Modular NaturColor
El nostre Mòdul 20x20 Dipòsit està adaptat per a ser connectat amb altres 4 mòduls, podent realitzar les combinacions de composició segons les necessitats de cada espècie. Es pot combinar amb altres models modulars de diferent sistema d'humitat o amb més zones de farratge. Amb un nou disseny de galeries, amb tapes lliscants 3D, optimitzant l'espai...
20x20x1,5 cms Vertical... 20x20x1,5 cms Vertical... 2
Available
33,05 €
Modular NaturColor
Nuestro Módulo 20x20 PVA Vertical está adaptado para ser conectado con otros 2  módulos, pudiendo realizar las combinaciones de composición según las necesidades de cada especie. Se puede combinar con otros modelos modulares de distinto sistema de humedad o con más zonas de forrajeo. Con un nuevo diseño de galerías, con tapa deslizante 3D, optimizando el...
10x10x7cms Caja de forrajeo... 10x10x7cms Caja de forrajeo... 2
  • De rebaixa!
Available
12,39 €
Modular NaturColor
La nostra zona de farratge modular petita permet l'ús d'abeuradors de 3 ml, així com la possibilitat de posar qualsevol menjadora o safata de alimentació...
10x20x7cms Caixa de... 10x20x7cms Caixa de... 2
  • De rebaixa!
Available
20,65 €
Modular NaturColor
La nostra zona de farratge modular permet l'ús d'abeuradors de 3 ml, així com la possibilitat de posar qualsevol menjadora o safata de alimentanció..
30x20x7cms Caixa de... 30x20x7cms Caixa de... 2
  • De rebaixa!
Available
30,57 €
Modular NaturColor
La nostra zona de farratge modular Gran permet l'ús d'abeuradors de 3 ml, així com la possibilitat de posar qualsevol menjadora o safata de alimentanció..
Connectors per als Mòduls Connectors per als Mòduls 2
  • De rebaixa!
Available
Formiguer Modular Bolet

Connectors per als Mòduls

0,82 €
Connector per unir els Formiguers Modulars.
Tapa per connexions Tapa per connexions 2
  • De rebaixa!
Available
Formiguer Modular Bolet

Tapa per connexions

0,21 €
Tapa per tapar els forats de les connexions quan no estiguin en ús
Tapa per connexions Tapa per connexions 2
  • De rebaixa!
No hi ha prou producte en estoc
Formiguer Modular Bolet

Tapa per connexions

0,29 €
 Aquest Connector s'usa per a unir els dos mòduls,  a través de les femelles que tots dos inclouen, per fixar-los per la part de baix, per poder moure'ls si...
Veient 1-12 de 12 producte(s)
formiguers Modulars

Els nostres Formiguers Modulars, són models totalment expansibles, podent-adaptar a qualsevol tipus d'espècie, sigui gran o petita, necessiti més o menys humitat o espai habitable, ja que gràcies al seu funcionament per mòduls el formiguer s'adapta fàcilment a les necessitats de les nostres formigues :

* Galeries d'1 cm d'alçària total, amb la qual cosa serveix tant per a petites formigues tipus Lasius, com per a les grans tipus Camponotus, on podran moure amb total llibertat.

* Amb un mòduls dissenyats amb dos bolets amb dipòsit, PVA, esponja amb dipòsit, sense humitat i suro, que donen la humitat que necessiti qualsevol espècie.

* Diversos tipus de la zona de farratge, gran, mitjana i petita, que permeten tenir tot l'espai necessari per posar el menjar i introduir la nostra decoració.

* Mai es quedés petit, sent el seu principal Avantatge, que podrem anar augmentat l'espai habitable, afegint els mòduls que siguin necessaris, de manera que mai sobrés, ni faltés espai, amb tapes separadores de galeries lliscants de tipus 3D flexible.

* Ideal granja de formigues tipus modular, per a tot tipus d'espècies de formigues, colònies de formigues i formigues reina, compri aquest formiguer i no necessités mai mes un altre.

Product added to wishlist