• De rebaixa!

AntHouse 10x10x1,3 cms Amb Caixa Gran - Suro

22,99 €
Impostos inclosos

Formiguer NaturColor de 10x10x1,3 cm Suro. Perfecte per a joves colònies i espècies que no requereixen humitat. Inclou sala de forrajeo Extra Gran de 5x7 amb tapadora.

Sin color
  • Sin Color
  • Amarillo
  • Naranja
  • Negro
  • Verde
  • Azul
  • Celeste
  • Rojo
  • Rosa
  • Marron

ATENCIÓ: retirar el plàstic protector abans d'utilitzar.

La nostra nova Gamma de Acrílics NaturColor està formada per formiguers amb tapadores divisores de galeries, que faciliten que aquest no sigui massa gran a del principi, i que a poc a poc, segons creixi la colònia, ho faci també el formiguer. Disponible en 10 colors, el que els fa especialment adaptables a el gust de cada client, sense oblidar unes galeries més naturals que aprofiten millor l'espai disponible.

Formiguer NaturColor de 10x10x1,3 cm Suro. Perfecte per a joves colònies i espècies que no requereixen humitat. Inclou sala de forrajeo Extra Gran de 5x7 amb tapadora.

Per donar-los de menjar aixecarem la tapa de la zona de forrajeo, amb cura que no hi hagi fuites, podent usar antifuites com l'oli mineral o el teflon líquid (prémer AQUÍ), que formaran una barrera.

Introduirem les formigues al formiguer a través de la zona d'forrajeo, de forma manual: bolcarem el tub de transport amb les formigues en aquesta zona, sempre amb molta cura; també podem connectar el tub d'assaig a través del nostre mòdul (prem AQUÍ) especialment dissenyat per a això, amb la qual cosa evitem molt estrès; o usant un tub flexible per connectar el tub d'assaig amb el formiguer, per a això cal un tub flexible de 8-10 mm i un altre de 8-6 mm (prem AQUÍ).

Disposa d'una forat per connectar-lo amb altres formiguers o caixes de farratge. Inclou tapes de tancament de el mateix material.

De fàcil neteja gràcies als seus ancoratges de cargols i recomanable per a tot tipus d'espècies i mides, mentre no siguin excepcionalment grans, ni extremadament petites.

ATENCIÓ: no netejar amb alcohol, ni amb un altre producte que no sigui aigua sabonosa, ja que pot produir el trencament de l'material.

Notes: el manteniment de l'formiguer corre sota responsabilitat de el client i el desgast natural de l'ús dels materials no el cobreix la garantia.

Anthouse
990 Elements
Nou producte
10 ml Aceite Mineral (Antifugas) Anthouse Otros Accesorios
Available
Altres Accesoris

10 ml Oli Mineral (Antifuites)

Anthouse
2,99 €
Antifuites molt eficaç amb formigues grans, Messor, Camponotus, Aphaenogaster...
Lupa Triplet 10x Anthouse Otros Accesorios Lupa Triplet 10x Anthouse Otros Accesorios 2
Available
Altres Accesoris

Lupa Triplet 10x

Anthouse
7,99 €
Perfecta lupa per poder veure a les nostres formigues...
Colonia de Hormigas Messor barbarus con Reina (Idonea Para Principiantes) Anthouse  Hormigas Gratis Colonia de Hormigas Messor barbarus con Reina (Idonea Para Principiantes) Anthouse  Hormigas Gratis 2
SOLO 1 colonia o reina por envío.
0,00 €
La colònia de formigues Messor barbarus amb Reina està formada per la reina i un nombre d´obreres entre 5 i 15  ,més la prole d´ous,larves i capolls. S envia NOMÉS 1 colònia o reina y NOMÉS una espècie per comanda o formiguer, tria bé quina vols, si us plau.  No cobrem per les formigues , SÓN GRATUÏTES,només has de pagar les despeses d´enviament.
Agua en Gel 250 mml Anthouse Comida
Available
Menjar

Aigua en Gel 250 mml

Anthouse
2,99 €
Aigua en gel que ens permet deixar una reserva d´aigua a les nostres formigues quan marxem de viatge...
Jeringas con aguja (Distintos tamaños) Anthouse Otros Accesorios
Available
Altres Accesoris

Xeringues amb agulla (Diferents tamanys)

Anthouse
0,45 €
jeringas
Les Xeringues són vitals per a donar de menjar a les formigues i subministrar la humitat als formiguers,inclou agulla...
Comedero de dos agujeros. Anthouse Otros Accesorios Comedero de dos agujeros. Anthouse Otros Accesorios 2
Available
Altres Accesoris

Menjadora de dos forats.

Anthouse
2,50 €
Tamany: 2 cms Esencial per evitar embrutar...
CRIAR Hormigas (Segunda Edición) Anthouse Literatura
Available
Literatura

CRIAR Formigues (Segona Edició)

Anthouse
14,99 €
Qui no ha sentit curiositat alguna vegada quan ha contemplat aquests diminuts animals.Ara tens la possibilitat d´endinsar-te en el fascinant univers de les formigues:deixa´t emportar i entra,de la mà de l´autor...
Tapones de Goma (para taponar conexiones) Anthouse Otros Accesorios Tapones de Goma (para taponar conexiones) Anthouse Otros Accesorios 2
Available
Altres Accesoris

Taps de Goma (per taponar conexions)

Anthouse
0,33 €
Tipos de Tapones de Goma
Necessaris per  taponar les conexions dels formiguers i evitar fuites,de bran reistència contra mossegada de les formigues. Diferents tamanys. 
La hormiga recolectora Messor barbarus, biología y cuidados(Raul Martinez) Anthouse Literatura
Available
5,99 €
Tots hem vist alguna vegada una filera d´esforçades formigues transportant grans.Aquestes són les nostres protagonistes:les formigues recol.lectores Messor barbarus. és segurament la formiga preferida dels afeccionats...

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist