• De rebaixa!

Abeurador 3D per formigues

2,99 €
Impostos inclosos

Aquesta és la nostra nova gamma Premium de Abeuradors 3D en 5 diferents mides ideals per a qualsevol tipus de necessitat que requereixin les teves formigues.

Bebederos 3D

Aquesta és la nostra nova gamma Premium de Abeuradors 3D en 5 diferents mides ideals per a qualsevol tipus de necessitat que requereixin les teves formigues.

-Abeurador 1 ml: Aquest abeurador té 3 cm d'alçada, és ideal per a formiguers petits amb petites sales de farratge, no té molta capacitat però és perfecte per als inicis de les nostres colònies.

-Abeurador 5 ml: Aquest abeurador té 5,5 cm d'alçada, perfecte per a colònies que comencen a créixer però no tenen una quantitat molt gran, ideal per a formiguers mitjans de tota mena.

-Abeurador 10 ml: Aquest abeurador té 6,5 cm d'alçada, és un abeurador per a formiguers mitjans i grans. Ideal per posar-lo com abeurador estàndard en tot tipus de colònies.

-Abeurador 25 ml: Aquest abeurador té 7 cm d'alçada, és un abeurador gran, ideal per a grans colònies i per tenir un repertori de líquid alt per a èpoques de molta calor. Aquest model és especial per a formiguers amb sales de farratge molt grans, recorda mesurar bé l'alçada de la teva sala de farratge per a aquest model.

-Abeurador 50 ml: Aquest abeurador té 11 cm d'alçada, és el abeurador més gran que tenim, té una capacitat de líquid altíssima. És perfecte per a grans terraris i sales de farratge que requereixin molt de líquid i també és ideal per anar-nos-en de vacances i estar tranquils que les nostres formigues mai tinguin falta de líquids. Aquest abeurador és molt alt i no cap en molts models de formiguer, mesura bé la teva sala de farratge abans de comprar-lo.

Aquests abeuradors compten amb una reixeta especial perquè les formigues arribin al líquid de manera fàcil però que no puguin tapar-lo com en altres models. A part és un abeurador amb un material molt resistent i pràcticament irrompible que li dóna una vida útil molt llarga.

Aquest sistema d'última generació fa que aquests abeuradors siguin pràcticament per a qualsevol formiga de mida diferent ja que la reixeta té la mida ideal perquè cap espècie petita pugui travessar-la.
(Aquests abeuradors no són recomanables per a formigues exòtiques de mandíbules llargues com Odontomachus, Anochetus o Myrmecia entre altres.)

Aquests abeuradors són recomanables per a aigua, aigua ensucrada, Blue Sugar i els nèctars de Anthouse.
No és recomanable posar-los aigua mel o xarops proteínics, ja que les altes densitats poden fer que els líquids es vessin.

Anthouse
123 Elements
Nou producte

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist