CRIAR Hormigas (Segunda Edición) Anthouse Literatura

CRIAR Formigues (Segona Edició)

14,41 €

Qui no ha sentit curiositat alguna vegada quan ha contemplat aquests diminuts animals.Ara tens la possibilitat d´endinsar-te en el fascinant univers de les formigues:deixa´t emportar i entra,de la mà de l´autor...

És fonamental tenir coneixements previs abans de tenir formigues i no hi ha res millor que aquest llibre de 200 pàgines,que explica tot allò necessari per entrar amb bon peu en aquest món,com tenir cura de les formigues,com construir formiguers,com aconseguir-les,etc...i tot per només 14,99 euros :)

 

Qui no ha sentit curiositat alguna vegada quan ha contemplat aquests diminuts animals.Ara tens la possibilitat d´endinsar-te en el fascinant univers de les formigues:deixa´t emportar i entra,de la mà de l´autor.

Amb aquest llibre aprendràs,entre d´altres coses,a trobar i criar diversos tipus de formigues amb éxit,a fabricar formiguers i a estudiar el seu comportament. Solucionarem els teus dubtes i et donarem les pautes per profunditzar en el coneixement dels insectes.

Hem inclós multitud d´il.lustracions perquè tot sigui molt fàcil i amè.

L´autor és biòleg,membre de l´Associació ibèrica de Mirmecologia i ha rebut nombrosos premis a materials didàctics.

Quines diferències hi ha amb la primera edició?

-Correcció d´algunes errades ,bastants a suggeriment de diversos lectors.

-S´ha millorat l´explicació d´alguns aspectes com la preparació de la dieta de Wilson.

-S´ha afegit el mètode per acabar amb els àcars vermells.

-S´ha millorat el disseny del cub de metacrilat.

-S´han afegit dos experiments molt típics:amor amb formigues i puja-baixa.
-S´ha afegit alguna coseta,per exemple,en construcció de formiguers s´ha posat el "tub dins de caixa2,que es trobava a faltar,oi?
-S´han canviat algunes fotos:foto 1 (Messor barbarus) , 9(Formica), 18(formiguer de tubs), 20 (formiguer gegant), 21 (formiguer de suro), 24(tub en caixa), 27 (antcubik).

-S´ha millorat lleugerament la qualitat del paper. Això i el petir increment de pàgines,fa que el llibre sigui més gruixut.

Presentació dels nostres llibres amb Eva Green:

Anthouse
173 Elements
Nou producte
La hormiga recolectora Messor barbarus, biología y cuidados(Raul Martinez) Anthouse Literatura
Available
5,76 €
Tots hem vist alguna vegada una filera d´esforçades formigues transportant grans.Aquestes són les nostres protagonistes:les formigues recol.lectores Messor barbarus. és segurament la formiga preferida dels afeccionats...
La hormiga Lasius, biología y cuidados (Raul Martinez) Anthouse Literatura
Available
4,80 €
És freqüent trobar als jardins unes formiguetes que s´entretenen,entre d´altres activitats,en visitar als pugons per munyir-los.Possiblement siguin formigues  lasius...

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist