La inteligencia de las hormigas (Ludwig Büchner-George Romanes)  Literatura

La inteligència de les formigues (Ludwig Büchner-George Romanes)

No hi ha prou producte en estoc
14,41 €

LA INTELIGÈNCIA DE LES FORMIGUES. OBSERVACIONS DE COMPORTAMENT EN TEMPS DE DARWIN:

Aquest llibre reuneix nombroses observacions de comportament de les formigues que van ser compilades per Ludwig Büchner i George Romanes en la segona meitad del segle XIX...

LA INTELIGÈNCIA DE LES FORMIGUES.

OBSERVACIONS DE COMPORTAMENT EN TEMPS DE DARWIN:

Aquest llibre reuneix nombroses observacions de comportament de les formigues que van ser compilades per Ludwig Büchner i George Romanes en la segona meitad del segle XIX

Ambdós autors eren declarats  darwinistes,i  Romanes mateix fou deixeble i amic de Darwin. La Teoria de l´evolució no només va marcar desde el seu naixement la comprensió de les estructures anatòmiques i dels canvis morfològics de les espècies:vainfluir decididament en l´estudi del comportament animal, que va pasar a ser des d´aleshores  una psicologia comparada capaç de donar compte de l´origen i desenvolupament de les conductes.

Els textes que presentem són justament un ampli inventari de comportaments de gran nombre d´espècies de formigues.

Va ser una època de naturalistes viatjers, d´apertura a la diversitat biològica en diversos continents.Època,també,de grans descobriments mirmecològics que es veuran reflectits en aquesta obra.

Incloem set cartes de Darwin,fins ara inèdites en castellà,que mostren el seu gran interés per la conducta de les formigues.

Nou producte

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist