Anthouse Bigmax Anthouse Cajas de Forrajeo
Anthouse Bigmax Anthouse Cajas de Forrajeo
  • De rebaixa!
Anthouse Bigmax Anthouse Cajas de Forrajeo
Anthouse Bigmax Anthouse Cajas de Forrajeo

Anthouse Bigmax 30x30x15cms

28,92 €

Mesures: 30x30x15 cm

Caixa de farratge acrílica de gran. La base és blanca i els laterals i tapes transparents,per donar gran visibilitat del seu interior...

Mesures: 30x30x15 cm

Caixa de farratge acrílica de gran. La base és blanca i els laterals i tapes transparents,per donar gran visibilitat del seu interior.

Disposa de dues zones independents però conectades. Això permetrà compartir la caixa amb dues espècies i provar la seva convivència taponant o no la connexió que les uneix de manera fàcil. També disposa de dues connexions externes per interconnectar la caixa a dos formiguers.

La part superior consta d´una tapa fixa i dues tapes independents extraibles.La tapa fixa permet posar una fina capa d´oli antifuites. Aquest sostre amb antifuites és ideal per evitar fuites de qualsevol espècie,ja que es fa invulnerable degut a que la capa d´oli antifuites està boca avall. és similar a les caixes de farratge dels formiguers acrílics hortizontals,que tant d´éxit tenen.

Adequada per tot tipus d´espècies la caixa de farratge Bigmax permetrà a les nostres colònies disposar d´un gran espai per farratge.Podrem adornar-la amb sorra decorativa,pedres,branques i qualsevol altre guarniment que se´ns acudeixi i experimentar amb la convivència d´espècies diferents.

Anthouse
92 Elements
Nou producte
10 ml Aceite Mineral (Antifugas) Anthouse Otros Accesorios
Available
Altres Accesoris

10 ml Oli Mineral (Antifuites)

Anthouse
2,47 €
Antifuites molt eficaç amb formigues grans, Messor, Camponotus, Aphaenogaster...
Mixto Arena/Arcilla 1000g Anthouse Materiales Mixto Arena/Arcilla 1000g Anthouse Materiales 2
Available
Materials

Mixt Sorra/Argila 1000g

Anthouse
3,30 €
Barreja de 80% de sorra i 20% d´argila, que ajuda a que no es s´esfondrin les galeries.  Tamisada i lliure de restes orgàniques,per evitar malalties. No recomenada per a la decoració,degut al seu contingut en argila.
Tubos Flexibles (Para conectar los hormigueros) Anthouse Otros Accesorios
Available
0,64 €
Tubos Flexibles
Diversos tamanys,utilitzats per a conectar els nostres formiguers i caixes de farratge...
Jeringas con aguja (Distintos tamaños) Anthouse Otros Accesorios
Available
Altres Accesoris

Xeringues amb agulla (Diferents tamanys)

Anthouse
0,37 €
jeringas
Les Xeringues són vitals per a donar de menjar a les formigues i subministrar la humitat als formiguers,inclou agulla...
CRIAR Hormigas (Segunda Edición) Anthouse Literatura
Available
Literatura

CRIAR Formigues (Segona Edició)

Anthouse
14,41 €
Qui no ha sentit curiositat alguna vegada quan ha contemplat aquests diminuts animals.Ara tens la possibilitat d´endinsar-te en el fascinant univers de les formigues:deixa´t emportar i entra,de la mà de l´autor...
Tapones de Goma (para taponar conexiones) Anthouse Otros Accesorios Tapones de Goma (para taponar conexiones) Anthouse Otros Accesorios 2
Available
Altres Accesoris

Taps de Goma (per taponar conexions)

Anthouse
0,28 €
Tipos de Tapones de Goma
Necessaris per  taponar les conexions dels formiguers i evitar fuites,de bran reistència contra mossegada de les formigues. Diferents tamanys. 

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist