Acrílic NaturColor 20x15x1,5cms d'Espoja amb Dipòsit

28,92 €

La nostra nova Gamma de acrílics NaturColor, inclou aquest model d'Espoja amb Dipòsit de 10x10x1,5cms ...

NaturColors Esponja
  • Sin color
  • Amarillo
  • Naranja
  • Negro
  • Verde
  • Azul
  • Celeste
  • Rojo
  • Rosa
  • Marron

La nostra nova Gamma de acrílics NaturColor, està formada per formiguers amb tapadores divisores de galeries, facilitant en gran mesura que el formiguer no sigui massa gran al principi, i que a poc a poc segons creixi la colònia ho faci també el formiguer, igualment estan disponibles a 10 colors, el que els fa especialment adaptables al gust de cada client, sense oblidar unes galeries més naturals que aprofiten millor l'espai disponible.

El formiguer de Acrílic d'10x10x1,5cms, amb zona de forrajeo de Gran Alçada Tapa, és perfecte per a les colònies grans d'espècies de grans dimensions, com les Camponotus, amb una alçada de 1,5 cm, permet que les espècies més grans puguin moure´s amb llibertat i comoditat per les galeries del formiguer, a més a més, disposa d'un dipòsit d'aigua a la part superior per la humitat.

 La zona de farratge de Gran Alçada amb Tapa, a diferència d'altres models permet, una gran mobilitat, amb el qual ens facilita i molt, la neteja, introducció de menjar i formigues al formiguer.

Igualment disposa d'un dipòsit d'aigua a la part superior, permetent que la humitat no s'esgoti amb facilitat, amb la qual cosa podem marxar de vacances amb tranquil·litat. El dipòsit d'aigua és taponat amb una escuma al seu interior, on per contacte directe amb una altra escuma que es troba a la part inferior del formiguer, transmet la humitat a tot el formiguer, utilitzant també obertures externes al terra per poder arribar a totes les parts del mateix.

Introduirem les formigues al formiguer a través de la zona d'forrajeo, de forma manual abocarem el tub de transport amb les formigues en aquesta zona, sempre amb molta cura, podem igualment connectar el tub d'assaig a través del nostre mòdul prem AQUI especialment dissenyat per a això, amb la qual cosa evitem molt estrès o usant un tub flexible per connectar el tub d'assaig també amb el formiguer, per a això cal un tub flexible de 8-10 mm i un altre de 8-6 mm prem AQUI.

Disposa d'una forat per connectar-lo amb altres formiguers o caixes de farratge, no oblidar taponar amb una mica de cotó, tap de goma o tap de cel·lulosa, prem AQUI.

Recomanable per a tot tipus d'espècies i mides, mentre no siguin excepcionalment grans, ni excepcionalment petites.

ATENCIÓ: No netejar amb alcohol, ni amb un altre producte que no sigui aigua sabonosa, ja que pot produir el trencament del material i igualment no utilitzar talcohol, Si tot i  així es fa servir serà sota responsabilitat del client.

Anthouse
667 Elements
Nou producte
10 ml Aceite Mineral (Antifugas) Anthouse Otros Accesorios
Available
Altres Accesoris

10 ml Oli Mineral (Antifuites)

Anthouse
2,47 €
Antifuites molt eficaç amb formigues grans, Messor, Camponotus, Aphaenogaster...
Lupa Triplet 10x Anthouse Otros Accesorios Lupa Triplet 10x Anthouse Otros Accesorios 2
Available
Altres Accesoris

Lupa Triplet 10x

Anthouse
4,12 €
Perfecta lupa per poder veure a les nostres formigues...
Agua en Gel 250 mml Anthouse Comida
Available
Menjar

Aigua en Gel 250 mml

Anthouse
2,72 €
Aigua en gel que ens permet deixar una reserva d´aigua a les nostres formigues quan marxem de viatge...
Tubos Flexibles (Para conectar los hormigueros) Anthouse Otros Accesorios
Available
0,64 €
Tubos Flexibles
Diversos tamanys,utilitzats per a conectar els nostres formiguers i caixes de farratge...
Jeringas con aguja (Distintos tamaños) Anthouse Otros Accesorios
Available
Altres Accesoris

Xeringues amb agulla (Diferents tamanys)

Anthouse
0,37 €
jeringas
Les Xeringues són vitals per a donar de menjar a les formigues i subministrar la humitat als formiguers,inclou agulla...
CRIAR Hormigas (Segunda Edición) Anthouse Literatura
Available
Literatura

CRIAR Formigues (Segona Edició)

Anthouse
15,38 €
Qui no ha sentit curiositat alguna vegada quan ha contemplat aquests diminuts animals.Ara tens la possibilitat d´endinsar-te en el fascinant univers de les formigues:deixa´t emportar i entra,de la mà de l´autor...
Tapones de Goma (para taponar conexiones) Anthouse Otros Accesorios Tapones de Goma (para taponar conexiones) Anthouse Otros Accesorios 2
Available
Altres Accesoris

Taps de Goma (per taponar conexions)

Anthouse
0,28 €
Tipos de Tapones de Goma
Necessaris per  taponar les conexions dels formiguers i evitar fuites,de bran reistència contra mossegada de les formigues. Diferents tamanys. 

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist