• De rebaixa!

AntHouse-Hori-Acri 30x30x1,5 (Tipus Bolet, Amb Zona de Farratge)

65,42 €
Impostos inclosos

Formiguer d´ Acrilic de 30x30x1,5cms,amb zona de farratge central,amb dipòsit d´aigua, per mantenir una major humitat al formiguer i tenir una millor visibilitat de les formigues. Amb unes galeries de 1,5cm d´Altura,perfectes per a qualsevol espècie,siguin les més grans com les Camponotus o les més petites com les Lasius...

Sin color
  • Sin Color
  • Amarillo
  • Naranja
  • Negro
  • Verde
  • Azul
  • Celeste
  • Rojo
  • Rosa
  • Marron

-ATENCIÓ: Retirar el plàstic protector abans d usar-

 

Manual accesible en la pestanya descarga o pulsant AQUI

Formiguer d´ Acrilic de 30x30x1,5cms,amb zona de farratge central,amb dipòsit d´aigua, per mantenir una major humitat al formiguer i tenir una millor visibilitat de les formigues. Amb unes galeries de 1,5cm d´Altura,perfectes per a qualsevol espècie,siguin les més grans com les Camponotus o les més petites com les Lasius.Dividit en dues zones independents,per permetre adaptar el formiguer al tamany de la colònia.

 El dipòsit es troba fixat al formiguer amb ancoratges amb dues gomes elàstiques,que utilitzen un sistema de fixació gràcies a uns cargols de gran longitud,per tant podem transportar i moure el formiguer sense pèrdua de funcionalitat.

Disposa de dos depòsits per l´aigua a la part inferior,que està permanentment en contacte amb el sistema d´humitat,que està format per una pasta molt resistent en forma de bolet que permet que la humitat arribi a la part superior per capil.laritat.Amb aquest sistema aconseguim mantenir la humitat del nostre formiguer durant setmanes,sense necessitat d´afegir aigua contínuament.

Per donar el menjar aixecarem la tapa de la zona de farratge,sempre amb compte per a que no hi hagi fuites.

Introduirem les formigues al formiguer a travès de la zona de farratge,de manera manual abocarem el tub de transport de les formigues en aquesta zona,sempre amb molta cura.

 

Disposa d´un forat per connectar-lo amb altres formiguers o caixes de farratge,no oblideu taponar amb una mica de cotó o tapones de goma de Anthouse 9/6 mm.

Recomanable per a tot tipus d´espècies i tamanys, a partir de colònies amb més de 15 obreres en espècies grans i 50 en espècies petites.

-NOTA:  El Bolet es consumeix amb el pas del temps,la seva duració és d´aproximadament dos anys,per tant es recomana comprar recanvis.

 

ATENCIÓ: No netejar amb alcohol,ni amb altre producte que no sigui aigua sabonosa,ja que pot produir trencament del material i igualment no utilitzar talcohol, si tot i així s´usa la responsabilitat serà a càrrec del client.

 

Advertència: El mantenimient del formiguer és responsabilitat del client i el desgast natural de l´ús dels materials no és cobreix amb la garantia.

Anthouse
987 Elements
Nou producte
10 ml Aceite Mineral (Antifugas) Anthouse Otros Accesorios
Available
Altres Accesoris

10 ml Oli Mineral (Antifuites)

Anthouse
2,99 €
Antifuites molt eficaç amb formigues grans, Messor, Camponotus, Aphaenogaster...
Lupa Triplet 10x Anthouse Otros Accesorios Lupa Triplet 10x Anthouse Otros Accesorios 2
Available
Altres Accesoris

Lupa Triplet 10x

Anthouse
7,99 €
Perfecta lupa per poder veure a les nostres formigues...
Agua en Gel 250 mml Anthouse Comida
Available
Menjar

Aigua en Gel 250 mml

Anthouse
2,99 €
Aigua en gel que ens permet deixar una reserva d´aigua a les nostres formigues quan marxem de viatge...
Tubos Flexibles (Para conectar los hormigueros) Anthouse Otros Accesorios
Available
0,77 €
Tubos Flexibles
Diversos tamanys,utilitzats per a conectar els nostres formiguers i caixes de farratge...
Jeringas con aguja (Distintos tamaños) Anthouse Otros Accesorios
Available
Altres Accesoris

Xeringues amb agulla (Diferents tamanys)

Anthouse
0,45 €
jeringas
Les Xeringues són vitals per a donar de menjar a les formigues i subministrar la humitat als formiguers,inclou agulla...
CRIAR Hormigas (Segunda Edición) Anthouse Literatura
Available
Literatura

CRIAR Formigues (Segona Edició)

Anthouse
14,99 €
Qui no ha sentit curiositat alguna vegada quan ha contemplat aquests diminuts animals.Ara tens la possibilitat d´endinsar-te en el fascinant univers de les formigues:deixa´t emportar i entra,de la mà de l´autor...
Tapones de Goma (para taponar conexiones) Anthouse Otros Accesorios Tapones de Goma (para taponar conexiones) Anthouse Otros Accesorios 2
Available
Altres Accesoris

Taps de Goma (per taponar conexions)

Anthouse
0,33 €
Tipos de Tapones de Goma
Necessaris per  taponar les conexions dels formiguers i evitar fuites,de bran reistència contra mossegada de les formigues. Diferents tamanys. 

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist