Empire White

5,99 €
Impostos inclosos

Qbik

Què és Qbik Empire?

El sistema Qbik Empire et permet obtenir les millors condicions des de la fundació de la colònia només amb la reina, fins i tot quan el teu formiguer sigui enorme i compti amb milers de formigues.

Un nou escalat progressiu del Qbik s'expandeix conquerint espais inimaginables. Gràcies al seu singular sistema de plantes i interplantes podrem transicionar de configuracions horitzontals fins on et porti la teva imaginació i enginy. Evita les mudances i permet anar ampliant segons la necessitat de la colònia sense estrès i amb un sistema fàcil d'acoblament entre ells.

És el sistema definitiu per mantenir formigues en captivitat de manera còmoda, ergonòmica i visual, adaptada al teu espai.

MOLT MÉS QUE VERTICALITAT

QBIK és un sistema de formiguers modular que permet seleccionar la mida des de l'inici i ampliar tant com vulguis.

No hi ha límits per a la línia QBIK EMPIRE ja que la seva capacitat de modulabilitat possibilita ampliar els teus formiguers Qbik Alpha o Qbik Wild també en vertical. Permet que la teva colònia sigui imparable fent créixer el formiguer adaptant-lo al teu espai.

És el sistema definitiu per mantenir formigues en captivitat de manera còmoda, ergonòmica i visual. Dissenya i construeix el teu propi formiguer, canviant-ne la disposició o afegint-hi espai de manera fàcil i segura.

Per descomptat enviem tots els nostres QBIK totalment muntats perquè quan arribin en puguis gaudir sense complicacions.

Sistema modular únic

QBIK EMPIRE és un sistema modular dissenyat perquè puguis ampliar el teu formiguer de la manera més fàcil, triant la disposició dels mòduls de manera total i permetent canviar la distribució quan ho desitgis.

La diversitat de mides i sales de farratge permeten escalar el sistema de manera molt intuïtiva facilitant el creixement de la teva colònia.

Les connexions funcionen mitjançant un sistema de sínies que fan de portes giratòries, permetent obrir i tancar al teu gust, ja sigui per connectar mòduls entre si, bloquejar entrades per canviar la disposició o obrir més sortides cap a la sala de farratge.

La sínia atorga total visibilitat en obrir i tancar comportes, podent evitar fer mal a les nostres formigues.

El disseny robust i resistent del QBIK permet una mobilitat segura. A més, la seva forma quadrada permet aprofitar millor els espais allà on situïs el teu QBIK.

Compta amb una base totalment plana i mancada de potes per evitar la inestabilitat del conjunt o provocar vibracions que alterin les nostres formigues.

KITS EMPIRE

Pensat per ser la primera ampliació al sistema Empire i com a part d'una interplanta. Consta de tres peces:

  • Qbik Empire Duo amb galeries mitjanes verticals optimitzades per a l'acumulació de prole a la part inferior de galeries.
  • Connecteu el punt d'humitat extern per a sistema vertical al vostre gust en un dels dos accessos laterals inferiors.
  • El pack es completa amb una peça Empire Black que actua com a convertidor d'horitzontal a vertical i que dota el pack d'una connectivitat robusta, gran resistència estructural i estabilitat.

Pensat com a ampliació amb interplanta per a colònies més avançades. Consta de quatre peces:

  • Qbick Empire Quadra amb galeries mitjanes verticals optimitzades per a l'acumulació de prole a la part inferior de galeries.
  • Connecteu el punt d'humitat extern per a sistema vertical al vostre gust en un dels dos accessos laterals inferiors.
  • Peça Empire Black que actua de convertidor d'horitzontal a vertical.
  • Peça Empire White que actua com a suport i dota el pack d'una connectivitat robusta, gran resistència estructural i estabilitat.

El pack únic i singular al mercat que et permet veure l'activitat de la teva colònia de manera mai abans vista. Consta de tres peces:

  • Qbik Empire Espiral amb un disseny optimitzat per a fluxos de doble sentit. Fes-los servir a la part frontal de la teva setup per obtenir una visualització perfecta de la teva colònia.
  • Peça Empire White per a la connexió inferior.
  • Peça Empire Red per connectar amb la planta superior.

PECES

Amb les galeries verticals del Qbik Empire podràs dotar d'interplantes el teu formiguer, atorgant de més espai a les teves formigues i més resistència al teu formiguer. Tot això sense grans ampliacions que ocupin més espai del que disposes.

Precisa de connector inferior i superior..

Estructura d'interplanta que connecta 2 plantes permetent:

  • Un pas fluid de les formigues en les dues direccions.
  • Bona visibilitat als elements posteriors de les interplantes.
  • Funcionen com a elements estructurals de subjecció entre plantes.

Precisa de connector inferior i superior. Recorda orientar la cavitat còncava de l'espiral cap amunt per a un pas correcte de les teves formigues.

Un abeurador extern l'acoblament del qual serveix perquè els mòduls verticals Qbik Empire tinguin l'afegit d'humitat en cas que les teves formigues ho necessitin.

Conversor d'horitzontal a vertical amb base dotant de fort suport per construir cap amunt (inici de primera interplanta). Aporta integritat estructural molt forta, per la qual cosa se n'aconsella l'ús a les cantonades de la planta base (planta 0).

Assegureu-vos d'orientar correctament els forats de connexió.

Pots connectar-lo tant a galeries com a espirals.

Cargola els 4 cargols (2 per cada connexió).

Peça recomanada per iniciar una nova interplanta combinada amb Empire Black a la planta 0, o únicament aquesta peça a la resta d'interplantes superiors.

Recorda col·locar-la de manera correcta, amb la cara blanca orientada cap avall i amb el logo dret quan el facis servir per iniciar una interplanta. Si per contra l'utilitzes com a connector lateral, el logotip ha de trobar-se estirat.

Assegureu-vos d'orientar correctament els forats de connexió, així com cargolar els 4 cargols.

Pots connectar-lo tant a galeries com a espirals.

Conversor de vertical a horitzontal. Es fa servir per completar una interplanta i començar un nou nivell horitzontal. Es pot connectar tant a galeries com a espirals.

Assegureu-vos d'orientar correctament els forats de connexió i cargolar els 4 cargols (2 per cada connexió).

INSTRUCCIONS DE MUNTATGE

A Anthouse entenem la importància de proporcionar a la teva colònia l'espai necessari perquè el teu formiguer es converteixi en un veritable imperi en miniatura.

Sabem que de vegades l'espai disponible a les nostres llars pot ser limitat, cosa que dificulta el creixement horitzontal de les nostres colònies de formigues. És per això que hem ideat el revolucionari sistema Qbik Empire, una solució innovadora que permet expandir el teu formiguer cap amunt, com si fos un gratacel.

Amb Qbik Empire, la verticalitat es converteix en la teva aliada. Aquest sistema d'interplantes exclusiu et permet aprofitar al màxim l'espai disponible, permetent que la teva colònia creixi en alçada sense ocupar un espai considerable a casa teva. D'aquesta manera, fins i tot pots convertir el racó més petit en un increïble hàbitat per a les teves formigues.

El disseny intel·ligent de Qbik Empire garanteix l'estabilitat i la seguretat del teu formiguer en tot moment. Cada component ha estat acuradament dissenyat i provat per oferir-te una experiència d'observació sense preocupacions, mentre les teves formigues prosperen i es desenvolupen a la nova llar vertical.

Amb Qbik Empire, expandir el teu formiguer és fàcil i segur. Gràcies a la seva gran estabilitat, pots afegir múltiples nivells verticals sense preocupar-te per problemes estructurals. Simplement segueix lordre adequat de muntatge: planta baixa, interplanta i després els nivells superiors. Això no només garanteix una construcció sòlida, sinó que també facilita l'accés als cargols a cada etapa del procés.

Quan el teu formiguer estigui complet, pots expandir-lo segons les necessitats de les teves formigues. Ja sigui afegint galeries verticals als costats per maximitzar l'espai o incorporant més nivells tant en vertical com en horitzontal, Qbik Empire us ofereix la flexibilitat per adaptar-vos a qualsevol situació.

No oblidis cuidar el benestar de les teves formigues. Col·loca estratègicament els punts d'humitat vertical a les galeries verticals per assegurar un ambient saludable i acollidor per a les teves companyes diminutes.

En resum, amb Qbik Empire, la construcció i expansió del teu formiguer es converteix en una experiència emocionant. Uneix-te a l'aventura i crea un imperi que les teves formigues estaran encantades de trucar llar!

Com funciona EMPIRE?

Benvingut al món de Qbik Empire, on et converteixes en l'arquitecte i el teu formiguer es transforma en un imperi fascinant.

Amb Qbik Empire, la creativitat és la teva única limitació. Abans d'acoblar el teu formiguer, pots dissenyar-lo i redissenyar-lo al teu gust, assegurant-te que cada detall estigui al seu lloc i que totes les peces necessàries estiguin a la teva disposició. Amb una àmplia gamma de mòduls disponibles, les possibilitats són infinites, permetent crear un formiguer únic que reflecteixi el teu estil i personalitat.

Explora una infinitat de combinacions mentre construeixes el teu imperi de formigues, però recorda sempre respectar les lleis de la física per garantir l'estabilitat i la funcionalitat de la teva estructura.

Les galeries verticals no sols proporcionen espai addicional, sinó que també enforteixen l'estructura. A més, ubicar-les a la part posterior de la teva estructura garanteix una excel·lent visibilitat i una òptima entrada de llum per a les teves inquilines.

Les espirals afegeixen un toc de màgia al teu disseny, permetent a les teves formigues moure's entre nivells de manera fluida. Dissenyades ergonòmicament per facilitar el pas de les teves formigues, aquestes espirals són ideals per col·locar a les zones davanteres del teu formiguer, oferint una vista espectacular de les galeries verticals situades a la part posterior.

ASSEMBLY INSTRUCTIONS

A Anthouse entenem la importància de proporcionar a la teva colònia l'espai necessari perquè el teu formiguer es converteixi en un veritable imperi en miniatura.

Sabem que de vegades l'espai disponible a les nostres llars pot ser limitat, cosa que dificulta el creixement horitzontal de les nostres colònies de formigues. És per això que hem ideat el revolucionari sistema Qbik Empire, una solució innovadora que permet expandir el teu formiguer cap amunt, com si fos un gratacel.

Amb Qbik Empire, la verticalitat es converteix en la teva aliada. Aquest sistema d'interplantes exclusiu et permet aprofitar al màxim l'espai disponible, permetent que la teva colònia creixi en alçada sense ocupar un espai considerable a casa teva. D'aquesta manera, fins i tot pots convertir el racó més petit en un increïble hàbitat per a les teves formigues.

El disseny intel·ligent de Qbik Empire garanteix l'estabilitat i la seguretat del teu formiguer en tot moment. Cada component ha estat acuradament dissenyat i provat per oferir-te una experiència d'observació sense preocupacions, mentre les teves formigues prosperen i es desenvolupen a la nova llar vertical.

Amb Qbik Empire, expandir el teu formiguer és fàcil i segur. Gràcies a la seva gran estabilitat, pots afegir múltiples nivells verticals sense preocupar-te per problemes estructurals. Simplement segueix lordre adequat de muntatge: planta baixa, interplanta i després els nivells superiors. Això no només garanteix una construcció sòlida, sinó que també facilita l'accés als cargols a cada etapa del procés.

Quan el teu formiguer estigui complet, pots expandir-lo segons les necessitats de les teves formigues. Ja sigui afegint galeries verticals als costats per maximitzar l'espai o incorporant més nivells tant en vertical com en horitzontal, Qbik Empire us ofereix la flexibilitat per adaptar-vos a qualsevol situació.

No oblidis cuidar el benestar de les teves formigues. Col·loca estratègicament els punts d'humitat vertical a les galeries verticals per assegurar un ambient saludable i acollidor per a les teves companyes diminutes.

En resum, amb Qbik Empire, la construcció i expansió del teu formiguer es converteix en una experiència emocionant. Uneix-te a l'aventura i crea un imperi que les teves formigues estaran encantades de trucar llar!

Com funciona EMPIRE?

Benvingut al món de Qbik Empire, on et converteixes en l'arquitecte i el teu formiguer es transforma en un imperi fascinant.

Amb Qbik Empire, la creativitat és la teva única limitació. Abans d'acoblar el teu formiguer, pots dissenyar-lo i redissenyar-lo al teu gust, assegurant-te que cada detall estigui al seu lloc i que totes les peces necessàries estiguin a la teva disposició. Amb una àmplia gamma de mòduls disponibles, les possibilitats són infinites, permetent crear un formiguer únic que reflecteixi el teu estil i personalitat.

Explora una infinitat de combinacions mentre construeixes el teu imperi de formigues, però recorda sempre respectar les lleis de la física per garantir l'estabilitat i la funcionalitat de la teva estructura.

Les galeries verticals no sols proporcionen espai addicional, sinó que també enforteixen l'estructura. A més, ubicar-les a la part posterior de la teva estructura garanteix una excel·lent visibilitat i una òptima entrada de llum per a les teves inquilines.

Les espirals afegeixen un toc de màgia al teu disseny, permetent a les teves formigues moure's entre nivells de manera fluida. Dissenyades ergonòmicament per facilitar el pas de les teves formigues, aquestes espirals són ideals per col·locar a les zones davanteres del teu formiguer, oferint una vista espectacular de les galeries verticals situades a la part posterior.

ANTIFUGUES TOTAL

Mil·limètricament dissenyat per evitar qualsevol tipus d'escapament, fins i tot de les formigues més petites.

Assegureu-vos de bloquejar sempre les sínies amb les peces T, ja que de vegades un petit moviment en desplaçar-lo les pot moure parcialment.

Compta amb una peça especial en forma de cèrcol, dissenyada per situar-se entre els mòduls en connectar-los i evitar les fuites al 100%.

Si vols assegurar totalment els mòduls no dubtis a utilitzar els cargols. Amb ells fixaràs els mòduls podent moure el teu formiguer sense por que se separin.

RECOMANACIONS D'ÚS

No oblidis afegir punts d'humitat vertical si el teu formiguer ho necessita.

Les galeries verticals compten amb dues peces "T" dissenyades per subjectar les tapes vermelles fins a una posició de 90º.

Consulta els nostres kits disponibles, dissenyats per a cada necessitat específica al muntatge del teu imperi.

A l'hora de transportar-lo no oblideu subjectar-lo per la planta baixa per no tensionar les interplantes.

Recordeu respectar sempre la física i fer muntatges que siguin estables.

GRAN VISIBILITAT

Per nosaltres és una prioritat que les formigues es vegin perfectament, evitant els punts cecs on les formigues es puguin amagar.

Les galeries del sistema QBIK són totalment blanques perquè puguis veure la teva colònia fins i tot amb la tapa vermella.

Les espirals i les galeries verticals et permeten completa visibilitat de les formigues. Col·loca-les estratègicament per no perdre't res.

Aquestes tapes vermelles estan incloses amb la compra del teu mòdul complet QBIK. A més ens assegurem que tinguis el formiguer muntat i llest per fer servir quan t'arribi.

FAQ's

Quin tipus de formigues puc allotjar a Qbik Empire?

La versatilitat de Qbik Empire el converteix en la llar ideal per a pràcticament totes les espècies de formigues. Tant Qbik Alpha com Qbik Wild són compatibles amb el sistema Empire. Tot i que algunes espècies poden no requerir un espai tan ampli, Qbik Empire ofereix la flexibilitat d'adaptar-se a les necessitats de qualsevol colònia, independentment de la seva mida.

Quants nivells puc afegir al meu Qbik Empire?

La capacitat de Qbik Empire per suportar fins a 4 plantes amb total estabilitat vol dir que les possibilitats d'expansió són pràcticament il·limitades. Amb mòduls grans, fins i tot un formiguer de 4 plantes pot albergar centenars de milers de formigues. Tot i que és poc comú tenir colònies tan nombroses en captivitat, Qbik Empire garanteix que tinguis prou espai per al creixement futur de la teva colònia.

Puc personalitzar la distribució del meu Qbik Empire?

Per descomptat! Tens total llibertat per dissenyar la distribució del teu Qbik Empire segons les teves preferències. Això no obstant, és important tenir en compte les lleis de la física per garantir l'estabilitat de l'estructura. Assegureu-vos d'equilibrar adequadament el pes i considerar la inclusió de mòduls verticals a la base per enfortir l'estructura i evitar possibles desequilibris.

On he d'ubicar la sala de farratge, amunt o avall?

La ubicació de la sala de farratge és una qüestió de preferència personal. Tant l'opció de tenir-la a la planta baixa com a la superior són vàlides i proporcionen un entorn adequat per a les formigues. Pots triar la configuració que millor s'adapti a les teves necessitats i gustos, ja que les dues opcions són igualment vàlides per a totes les espècies de formigues.

Puc combinar mòduls Qbik Wild amb Qbik Empire?

Per descomptat! L'ecosistema Qbik està dissenyat per ser completament compatible i adaptable a les vostres necessitats. Pots combinar mòduls Qbik Wild amb Qbik Empire sense problemes, cosa que et brinda encara més opcions per personalitzar i ampliar el teu formiguer segons les teves preferències i requisits específics.

Amb Qbik Empire, la llibertat de disseny i la versatilitat són les claus per crear la llar perfecta per a les teves formigues. Uneix-te a la revolució de la cria de formigues i descobreix un món de possibilitats amb Qbik.

992 Elements

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist