Colonia de Lasius niger Anthouse  Hormigas Gratis
Colonia de Lasius niger Anthouse  Hormigas Gratis
Colonia de Lasius niger Anthouse  Hormigas Gratis
Colonia de Lasius niger Anthouse  Hormigas Gratis

Colònia de Lasius niger

SOLO 1 colonia o reina por envío.
0,00 €

La colònia està formada per la reina Lasius niger i un nombre d´obreres(les seves filles) entre 5 i 15,més la prole d´ous,larves i capolls.

Instruccions sobre la cria de Lasius

S´ envia NOMÉS 1 colònia o reina i NOMÉS una espècie per comanda o formiguer, si us plau tria bé quina vols. No cobrem per les formigues, SÓN GRATUÏTES, només has de pagar les despeses d´enviament.

és vital tenir coneixements previs abans de tenir les formigues,per això us recomenem especialment el llibre  Criar Formigues de Raul Martinez.(pulsa aquí)

I el llibre especialitzat en la cria i cura de  Lasius (3,99€)(pulsa aquí)

Atenció: S´envia NOMÉS 1 colònia o reina i NOMÉS una espècie per comanda o formiguer,tria bé quin vols. No cobrem per les formigues,SÓN GRATIS, només s´han de pagar les despeses d´enviament.

Manual accesible en la pestanya descarga o pulsant AQUÍ

 

Les formigues van dins d´un tub d´assaig,amb menjar i aigua per a dues setmanes,en aquest tub han nascut i estan bé.

Dificultat en la cria: Molt fàcil.

La colònia està formada per la reina Lasius niger i un nombre d´obreres(les seves filles) entre 5 i 15,més la prole d´ous,larves i capolls.

 

Instruccions sobre la cria de Lasius niger(formiga negra petita):

 Lasius niger, és una espècie molt comú per tota Europa, la reina pot arribar a viure fins a 28 anys en cautivitat.

 A la natura  principalment viuen de munyir pugons i dels insectes ja morts(carronyeres),per tant en la seva alimentació ha d´incloure sustitutius nutritius de la melassa del pugó,com el xarop nutritiu anthouse.es i insectes ja morts.

Una vegada arribi la colònia de formigues el primer és alimentar-la(aigua amb sucre i derivats)si és possible,si veiem que n´hi ha massa formigues,millor introduir-les directament al formiguer,per  a alimentar-les dins del tub,usarem una xeringa a través del tap de cotó i posarem una microgota, la gota no ha de ser gran ja que les formigues es poden afogar, una vegada hagin begut retirar el sobrant, per a això es pot utilitzar un bastonet per les orelles(compte quan tragueu el tap, perquè poden fugir).

Podem tenir a les formigues en el tub d´assaig que s´usa pel seu transport,mentre existeixi reserva d´aigua,si les deixem al tub,les haurem d´alimentar mínim dos cops per setmana.

Per introduir les formigues al formiguer,existeixen dos mètodes:el manual,és a dir,abocant el contingut al formiguer i amb petits cops deixar caure les formigues del tub o introduir el tub al formiguer/zona de forratge i esperar que es mudin pel seu compte,això últim requereix molta paciència,dies o setmanes.

Detalls generals:

Per a la seva alimentació és millor una dieta de llavors com escaiola,mill,civada,etc .També els hi agrada els fideus extrafins,pa(es pot pudrir) algún insecte que acabi de morir(mosques,grills,insectes del gènere Lepisma,insectes del gènere Tenebrio,etc).Per a que obtinguin les proteïnes en abundància i algún aliment ensucrat(xarop proteínic(anthouse.es), pasta alimentària,sucre,mel,etc)per a que obtinguin carbohidrats. és MOLT IMPORTANT, que sempre n´hi hagi una FONT d´aigua (sobretot a l´estiu), sigui a través d´abeuradors,aigua en gel, bebent directament del sistema de zona humida,dels aliments líquids que prenguin,etc.

 

Tamanys:

  • Reina:   10-0,8mm
  • Obreres: 3-5mm
Anthouse
718 Elements
Nou producte
Pasta alimenticia 100 gr Anthouse Comida
Available
Menjar

Pasta alimentària 100 gr

Anthouse
1,58 €
És un aliment pastós,amb aspecte de sucre,indicat per a l´alimentació de les formigues.Recomenat per a totes les espècies.
10 ml Agua miel Anthouse Comida 10 ml Agua miel Anthouse Comida 2
Available
Menjar

10 ml Aigua mel

Anthouse
1,35 €
Conté: 10 ml Descripció: El producte és una barreja de mel i de diferents tipus de sucre...
Tenebri molitor (Aliment Viu) Tenebri molitor (Aliment Viu) 2
Available
2,26 €
Raciones
Conté: 20 grams de cucs de la farina(Tenebrio molitor)un bon complement per a que les nostres formigues en donin bona caça. 
CRIAR Hormigas (Segunda Edición) Anthouse Literatura
Available
Literatura

CRIAR Formigues (Segona Edició)

Anthouse
14,41 €
Qui no ha sentit curiositat alguna vegada quan ha contemplat aquests diminuts animals.Ara tens la possibilitat d´endinsar-te en el fascinant univers de les formigues:deixa´t emportar i entra,de la mà de l´autor...

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist