Colonia de Tetramorium semilaeve Anthouse  Hormigas Gratis

Colònia de Tetramorium semilaeve

No hi ha prou producte en estoc
0,00 €

Tetramorium semilaeve,és una espècie molt comuna per tota la península. En la natura s´alimenta principalment de llavors,substàncies ensucrades dels pugons i d´insectes...

S´ envia NOMÉS 1 colònia o reina i NOMÉS una espècie per comanda o
formiguer,  si us plau tria bé quina vols. No cobrem per
les formigues, SÓN GRATUÏTES, només has de pagar les despeses d´enviament.

És Vital tenir coneixements previs abans de tenir les formigues,per això us recomanem especialment el llibre Criar Hormigas de Raul Martinez.(pulsa aqui)

Atenció:S´ envia NOMÉS 1 colònia o reina i NOMÉS una espècie per comanda o
formiguer, si us plau tria bé quina vols. No cobrem per
les formigues, SÓN GRATUÏTES, només has de pagar les despeses d´enviament.
Les formigues van dins d´un tub d´assaig,amb menjar i aigua per dues setmanes,en aquest tub han nascut i estan bé.

Dificultat en la cria: Fàcil

La colònia està formada per la reina i un nombre d´obreres(les seves filles) entre 5 i 10,més la prole d´ous,larves i capolls.

Instruccions sobre la cria deTetramorium semilaeve(formiga marró groguenca  petita):

Tetramorium semilaeve,és una espècie molt comuna per tota la península. En la natura s´alimenta principalment de llavors,substàncies ensucrades dels pugons i d´insectes...

A la natura principalment viuen de munyir pugons i dels insectes ja morts (carronyaires),per tant en la seva alimentació els hi donarem sustitus nutritius de la melassa del pugó,com el complement bàsic o xarop nutritiu i insectes ja morts.

Una vegada arribi la colònia el primer és alimentar-la (aigua amb sucre i derivats) si és possible,si veiem que n´hi ha masses formigues,millor introduir-les directament al formiguer,per alimentar-les dins del tub,usarem la xeringa i introduirem l´agulla de la xeringa a tarvés del tap de cotó i posarem una microgota,la gota no ha de ser gran perquè les formigues es poden ofergar,una cop hagin besgut retirar el que sobri,per això es pot usar un bastonet per les orelles(compte amb treure el tap,perquè poden fugir).

Podem tenir les formigues al tub d´assaig que s´usa per al seu transport,mentre segueixi existint una reserva d´aigua,si les deixem al tub,les hem d´alimentar mínim dos cops per setmana.Per introduir les formigues al formiguer existeixen dos mètodes,el manual, és a dir, abocant el contingut al formiguer i amb copets caure les formigues del tub o introduir el tub al formiguer/zona de farratge i esperar que es mudin pel seu compte,això últim requereix molta paciència,dies o setmanes.

Detalls generals:

Per la seva alimentació és millor una dieta de substàncies líquides,com el complement bàsic,xarop nutritiu,mel amb llet i algún insecte que acabi de morir (mosques,grills,lepisma,tenebri,etc...)per a que obtinguin proteïnes en abundància. És MOLT IMPORTANT, que sempre hi hagi una FONT d´aigua (sobretot a l´estiu),sigui a travès d´abeuradors,aigua en gel, bebent directament del sistema d´humitat(terra),dels aliments líquids que prenen,etc.

Tamanys:

Reina: 7-9mm
Obreres: 3-5mm

Anthouse
Nou producte

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist