Hormiga Reina de Messor barbarus Anthouse  Hormigas Gratis
Hormiga Reina de Messor barbarus Anthouse  Hormigas Gratis
Hormiga Reina de Messor barbarus Anthouse  Hormigas Gratis
Hormiga Reina de Messor barbarus Anthouse  Hormigas Gratis
Hormiga Reina de Messor barbarus Anthouse  Hormigas Gratis
Hormiga Reina de Messor barbarus Anthouse  Hormigas Gratis

Formiga Reina de Messor barbarus

No hi ha prou producte en estoc
0,00 €

La reina acostuma a trigar 3 mesos de mitjana en posar el seu primer ou. Neixen a principis de setembre-octubre i ja a finals de desembre podem trobar les primeres reines amb...

S´ envia NOMÉS 1 colònia o reina y NOMÉS una espècie per comanda o formiguer, tria bé quin vols.No cobrem per les formigues  SÓN GRATUÏTES, només has de pagar les despeses d´enviament.

És Vital tenir coneixements previs abans de tenir les formigues, per això us recomenem especialment  el llibre Criar Formigues de Raul Martinez.(pulsa aqui)

I el llibre especialitzat en la cria i cura de  Messor barbarus(4,99€)(pulsa aqui)

 

AtencióS´ envia NOMÉS 1 colònia o reina y NOMÉS una espècie per comanda o formiguer, tria bé quin vols.No cobrem per les formigues  SÓN GRATUÏTES, només has de pagar les despeses d´enviament.

Dificultat en la cria: Mitjana.

Instruccions per a la cria de  Reines Messor barbarus(formiga granívora):

La reina acostuma a trigar 3 mesos de mitjana en posar el seu primer ou. Neixen a principis de setembre-octubre i ja a finals de desembre podem trobar les primeres reines amb alguns ous, tot i així algunes poden trigar inclús 6 mesos i començar a posar ous al maig, però normalment és a finals de gener o principi de febrer.

En general a 20ºC l´ou triga de 2 mesos a 3 mesos en convertir-se en una obrera.

Es recomana,encara que no és obligatori,donar cada dues setmanes una microgota d´aigua amb sucre o mel i alguna llavor per a mantenir a la reina en el millor estat possible fins que tingui obreres.

Quan neixen les primeres obreres (nurses), no són formigues del tot completes,el seu desenvolupament ha estat accelerat per la reina, per tant no tenen el tamany d´una obrera normal,també són més fràgils a les malalties i tenen una vida més curta.

És un moment crític, ja que la reina no té forces per a criar un altra generació de formigues, si elles moren, la reina també. Per tant hem d´anar amb molta cura, no ha de faltar ni la humitat,ni el menjar,encara que tampoc ens hem d´excedir en això últim, perque no n´hi hagi menjar sobrant que es pugui pudrir i portar fongs i malalties.

Podem donar trossets de llavors com la civada ja trocejada per a facilitar l´alimentació, així com algun aliment ric en carbohidrats com el pa,galetes mòltes,fideus. També algun insecte de cos tou com mosques o insectes lepisma.

Tamany:

  • Reina:   14-16,5 mm

 

Una Reina Messor barbarus amb la seva prole d´ous i larves.

 

 

Anthouse
Nou producte

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist