Alimento Vivo y Seco

Grillos Gryllodes sigillatus (Alimento Vivo) Anthouse Comida
  • De rebaixa!
Available
2,26 €
Els grills són un aliment molt nutritiu, amb un alt percentatge en proteïnes i de fàcil caça per les formigues.
Tenebrio molitor (Alimento Vivo) Anthouse Comida
Available
2,72 €
Conté: 20 grams de cucs de la farina(Tenebrio molitor)un bon complement per a que les nostres formigues en donin bona caça. 
20gr  Mini Blaptica Dubia 20gr  Mini Blaptica Dubia 2
  • De rebaixa!
Available
Menjar

20gr Mini Blaptica Dubia

Anthouse
2,72 €
Blaptica dubia o panerola argentina és una panerola de talla gran, arribant a assolir en estat adult els 60mm de longitud, el seu creixement és lent, entre 5 mesos i 1 any trigara a assolir la seva mida adult, neix amb tot just 5mm, pel que és molt utilitzat com a aliment viu per a rèptils de talla petita fins a talla gran.
Zophoba Morio (Alimento Vivo) Zophoba Morio (Alimento Vivo) 2
Available
2,26 €
Contiene: 20 gr de gusanos de la harina (Zophoba Morio). Es un buen complemento, del que nuestras hormigas darán buena caza.
50 Huevos de Gusanos de Seda Anthouse Comida 50 Huevos de Gusanos de Seda Anthouse Comida 2
Available
Menjar

25Ous de Cuc de Seda

Anthouse
4,12 €
25 ous de cuc de seda,com aliment els cucs de seda son magnífics per a les formigues,ja que tenen un alt valor energètic,igualment poden ser emprats com animals de companyia..
25 gr Tenebrios deshidratados 25 gr Tenebrios deshidratados 2
Available
2,26 €
Son una fuente natural de proteínas, vitaminas y grasas de alta calidad fáciles de digerir. Gracias a su envase hermético y al método de deshidratado conservan sus propiedades nutricionales y aroma por mucho tiempo.
copy of Grills Gryllodes... copy of Grills Gryllodes... 2
  • De rebaixa!
Available
2,72 €
Los grillos deshidratados de Anthouse.es son un complemento perfecto para la dieta de nuestras hormigas. El Gryllus Assimilis destaca por su elevado contenido en proteínas, de casi un 70%, esencial en dietas ricas en proteínas, como nuestras hormigas insectívoras.
25 gr Gammarus deshidratats
Available
Menjar

25 gr Gammarus deshidratats

Anthouse
2,72 €
Els Gammarus són molt valorats per les formigues, sobretot per espècies granívores com les Messor o insectivoras, els solen menjar amb entusiasme, fàcil de conservar, no es podreix, és recomanable tenir sempre alguns a casa.Composició:Proteïna 48%,Greix: 8%,Fibra bruta: 7%,Cendra: 18%,Humitat: 5%
Veient 1-8 de 8 producte(s)
Product added to wishlist