Formiguers 3D

AntHouse 3D Clauer 6x4x1,3cms AntHouse 3D Clauer 6x4x1,3cms 2
  • De rebaixa!
Available
5,36 €
Sin color
Formiguer Clauer porta Reines de 3D mesures 6x4x1,3cms, perfecte per a Reines, ideal per portar-al costat de les claus com a substitut dels tubs d'assaig, ja que un cop introduïda la reina no cal mudar-la a un mini formiguer fins que no hagin nascut les obreres.
Formiguer Modular Hexagonal... Formiguer Modular Hexagonal... 2
No hi ha prou producte en estoc
16,52 €
Evaporizacion Galerías
Sin color
Nous formiguers modulars 3D Hexagonales per aprofitar millor l'espai, amb 10 colors a escollir, amb sistema d'unió de femella-mascle i sistema de evaporació en galeries o sòl.El formiguer disposa d'una part inferior amb un dipòsit de 50 ml d'aigua, que per evaporització donarà la humitat que necessiten les formigues a través d'uns micro forats que es...
Mitja Lluna Modular... Mitja Lluna Modular... 2
Available
11,15 €
Evaporizacion Galerías
Sin color
Mitja Lluna Modular 3D, 11x7x1,5 cms tria el teu color favorit fins a 5 opcions, 2 tipus de Connexió per Imants o Femella - Mascle i 5 sistemes d'Humitat, bolet, pva, sense humitat, evaporització galeries i evaporització sòl.
Mitja Lluna Modular... Mitja Lluna Modular... 2
Available
8,26 €
Evaporizacion Galerías
Sin color
Mitja Lluna -Femella-Mascle- 3D, 11x7x1,5 cms tria el teu color favorit fins a 5 opcions, 2 tipus de Connexió per Imants o Femella - Mascle i 5 sistemes d'Humitat, bolet, pva, sense humitat, evaporització galeries i evaporització sòl.
Veient 1-5 de 5 producte(s)
Product added to wishlist