Reina Camponotus ligniperdus (La Mas Grande) Anthouse  Hormigas Gratis
Reina Camponotus ligniperdus (La Mas Grande) Anthouse  Hormigas Gratis

Reina Camponotus ligniperdus (La Més Gran)

SOLO 1 colonia o reina por envío.
0,00 €

La reina arriba en un tub d´assaig ,amb els seus primers ous,és important una vegada estigui a casa nostra afegir-hi una micro gota d´aigua amb sucre o mel de manera molt diluïda per...

 S´ envia NOMÉS 1 colònia o reina y NOMÉS una espècie per comanda o formiguer, tria bé quin vols.No cobrem per les formigues  SÓN GRATUÏTES, només has de pagar les despeses d´enviament. 

Regina Camponotus ligniperdus (La Più Grande)  Formiche Gratuite Anthouse

És Vital tenir coneixements previs abans de tenir les formigues, per això us recomenem especialment  el llibre Criar Formigues de Raul Martinez.(pulsa aqui)

 

AtencióS´ envia NOMÉS 1 colònia o reina y NOMÉS una espècie per comanda o formiguer, tria bé quin vols.No cobrem per les formigues  SÓN GRATUÏTES, només has de pagar les despeses d´enviament.

Dificultat en la cria: Mitjana

Instruccions per la cria de  Reina Camponotus ligniperdus:

La reina arriba en un tub d´assaig ,amb els seus primers ous,és important una vegada estigui a casa nostra afegir-hi una micro gota d´aigua amb sucre o mel de manera molt diluïda perevitar ofegaments,també podem emprar compostos bàsics,proteïnes o vitamines,per facilitar que recuperi les energies després del viatge i aconseguir una bona posta d´ous. 

Aproximadament necessiten entre 30 i 45 dies per passar d´ou a formiga,tot depén de la temperatura, s´ha de mantenir entre 25ºC i 30ºC.

Com tota Camponotus les seves larves filen capolls i per això utilitzen altres larves,capolls o ous com punts de suport per a que les larves puguin filar,per tant no acostumen a necessitar sorra per  filar,però hem d´estar atents per si les larves la necessitessin.

Quan neixen les primeres obreres (nurses), no són formigues del tot completes,el seu desenvolupament ha estat accelerat per la reina, per tant no tenen el tamany d´una obrera normal,també són més fràgils a les malalties i tenen una vida més curta.

És un moment crític, ja que la reina no té forces per a criar un altra generació de formigues, si elles moren, la reina també. Per tant hem d´anar amb molta cura, no ha de faltar ni la humitat,ni el menjar,encara que tampoc ens hem d´excedir en això últim, perque no n´hi hagi menjar sobrant que es pugui pudrir i portar fongs i malalties.

Una vegada la reina tingui les seves nurses i veiem que no podem donar-les de menjar dins del tub sense que fugin serà el moment adequat per al seu trasllat a un nou formiguer,es recomana formiguers de sorra per a que realitzin les seves galeries segons les seves necessitats,ja que degut al seu gran tamany necessiten galeries bastant amples.

 

Tamany:

  • Reina:   16-19 mm
Anthouse
181 Elements
Nou producte

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist