Reina de Camponotus cruentatus Anthouse  Hormigas Gratis
Reina de Camponotus cruentatus Anthouse  Hormigas Gratis
Reina de Camponotus cruentatus Anthouse  Hormigas Gratis
Reina de Camponotus cruentatus Anthouse  Hormigas Gratis
Reina de Camponotus cruentatus Anthouse  Hormigas Gratis
Reina de Camponotus cruentatus Anthouse  Hormigas Gratis

Reina de Camponotus cruentatus

No hi ha prou producte en estoc
0,00 €

La reina arriba en un tub d´assaig amb els seus primers ous,és important una vegada estigui a casa nostra,afegir-hi una micro gota d´aigua amb sucre o mel de...

S´ envia NOMÉS 1 colònia o reina i NOMÉS una espècie per comanda o
formiguer,  si us plau tria bé quina vols. No cobrem per
les formigues, SÓN GRATUÏTES, només has de pagar les despeses d´enviament.És Vital tenir coneixements previs abans de tenir

les formigues,per això us recomanem especialment el llibre Criar Hormigas de Raul Martinez.(pulsa aqui)

 

Atenció: S´ envia NOMÉS 1 colònia o reina i NOMÉS una espècie per comanda o
formiguer,  si us plau tria bé quina vols. No cobrem per
les formigues, SÓN GRATUÏTES, només has de pagar les despeses d´enviament.

 

La reina va dins d´un tub d´assaig,amb dipòsit d´aigua,es recomana mantenir-la en ell almenys fins que el dipòsit d´aigua no s´acabi i esperar que hi criï la seva primera generació de formigues.

Dificultad en la cria: Fàcil

Instruccions per la cria de  Reina Camponotus cruentatus:

La reina arriba en un tub d´assaig amb els seus primers ous,és important una vegada estigui a casa nostra afegir-hi una micro gota d´aigua amb sucre o mel de manera molt diluïda per evitar ofegaments,també podem emprar compostos bàsics,proteïnes o vitamines,per facilitar que recuperi les energies després del viatge i aconseguir una bona posta d´ous.

Aproximadament necessiten entre 30 i 45 dies per passar d´ou a formiga,tot depén de la temperatura, s´ha de mantenir entre 25ºC i 30ºC.

Com tota Camponotus les seves larves filen capolls i per això utilitzen altres larves,capolls o ous com punts de suport per a que les larves puguin filar,per tant no acostumen a necessitar sorra per  filar,però hem d´estar atents per si les larves la necessitessin.

Quan neixen les primeres obreres(nurses),no són formigues del tot completes,el seu desenvolupament ha estat accelerat per la reina,no tenen el tamany d´una obrera normal,també són més fràgils a les malalties i tenen una vida curta. és un moment crític,perquè la reina no té forces per criar una altra generació de formigues,si elles moren,mor la reina també. Per tant hem d´extremar la cura,no ha de faltar ni humitat,ni el menjar,però tampoc no hem d´excedir-nos en això últim per a que no hi hagi menjar sobrant que igualment es podrirà i portarà fongs i malalties.

Una vegada la reina tingui les seves nurses i veiem que no podem donar-les de menjar dins del tub sense que fugin serà el moment adequat per al seu trasllat a un nou formiguer.

Detalls generals:

 Necessiten hivernar,per tant es recomana un control de la temperatura en hivern,deixar a temperatura ambient de la casa,després a finals de febrer i principis de març,amb l´arribada de la primavera és necessari que estiguin a una temperatura propera als 28-30 graus, ja que la necessiten per al seu desenvolupament,sense aquestes temperatures la seva cria es desenvolupa molt lentament.

Per la seva alimentació és millor una dieta de substàncies líquides,com  el xarop nutritiu de anthouse.es, mel amb llet i algun insecte recent mort (mosques,grills,Lepisma,tenebri,etc). Per a que tinguin proteïnes en abundància. És  MOLT IMPORTANT,que sempre hi hagi una FONT d´aigua(sobretot a l´estiu),sigui a través d´abeuradors,bebent directament del sistema d´humitat (terra),dels aliments líquids que prenguin,etc

Tamanys:

  • Reina:   15-16mm

Anthouse
Nou producte

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist