Colònia de formigues Messor structor (Idònea Per a Principiants)

No hi ha prou producte en estoc
0,00 €

La colònia de formigues Messor structor amb Reina està formada per la reina i un nombre d´obreres entre 5 i 15  ,més la prole d´ous,larves i capolls.

S envia NOMÉS 1 colònia o reina y NOMÉS una espècie per comanda o formiguer, tria bé quina vols, si us plau.  No cobrem per les formigues , SÓN GRATUÏTES,només has de pagar les despeses d´enviament.

És vital tenir coneixements previs abans de tenir

les formigues,per això us recomenem especialment el llibre Criar Formigues de Raul Martinez.(pulsa aquí)

Y el llibre especialitzat en la cria i cura de Messor barbarus(4,99€)(pulsa aquí)

 

Atenció: S´ envía NOMÉS 1 colónia o reina i

NOMÉS una espècie per comanda o formiguer,tria bé quina vols.No cobrem per les formigues són GRATUÏTES,només has de pagar les despeses d´enviament.

Les formigues van dins d´un tub d´assaig,amb menjar i aigua per a dues setmanes,en aquest tub han nascut i estan bé.

Dificultat en la cria: Fàcil.

Manual accesible en la pestanya descarga o pulsant AQUI

La colònia està formada per la reina i un nombre d´obreres(les seves filles) entre 5 i 15.

Instruccions per a la cria  de Messor structor (formiga granívora):

Les colònies d´ aquesta espècie són unes de les més fàcils de mantenir,degut a la seva alimentació granívora,emmagatzemen les llavors i així tenen un rebost de menjar durant mesos.

(Compte,perquè de vegades les llavors poden germinar,per tant si les trossegem lleugerament,ens asegurem que no germinen,sobretot quan la colònia és jove i no tenen moltes obreres).

Una vegada arribi la colònia de formigues el primer és alimentar-la(aigua amb sucre i derivats)si és possible,si veiem que n´hi ha massa formigues,millor introduir-les directament al formiguer,per  a alimentar-les dins del tub,usarem una xeringa a través del tap de cotó i posarem una microgota, la gota no ha de ser gran ja que les formigues es poden afogar, una vegada hagin begut retirar el sobrant, per a això es pot utilitzar un bastonet per les orelles(compte quan tragueu el tap, perquè poden fugir).

Podem tenir a les formigues en el tub d´assaig que s´usa pel seu transport,mentre existeixi reserva d´aigua,si les deixem al tub,les haurem d´alimentar mínim dos cops per setmana.

Per introduir les formigues al formiguer,existeixen dos mètodes:el manual,és a dir,abocant el contingut al formiguer i amb petits cops deixar caure les formigues del tub o introduir el tub al formiguer/zona de forratge i esperar que es mudin pel seu compte,això últim requereix molta paciència,dies o setmanes.

Detalls generals:

Per a la seva alimentació és millor una dieta de llavors com escaiola,mill,civada,etc .També els hi agrada els fideus extrafins,pa(es pot pudrir) algún insecte que acabi de morir(mosques,grills,insectes del gènere Lepisma,insectes del gènere Tenebrio,etc).Per a que obtinguin les proteïnes en abundància i algún aliment ensucrat(xarop proteínic(anthouse.es), pasta alimentària,sucre,mel,etc)per a que obtinguin carbohidrats. és MOLT IMPORTANT, que sempre n´hi hagi una FONT d´aigua (sobretot a l´estiu), sigui a través d´abeuradors,aigua en gel, bebent directament del sistema de zona humida,dels aliments líquids que prenguin,etc.

Tamanys:

  • Reina:   14-16,5 mm
  • Obreres: 3-13 mm

 

Os mostrem un Video del naixement d´una obrera  de Messor barbarus en un dels Nostres formiguers d acrílic 20x20 :)

 

Anthouse
Nou producte
10 ml Aceite Mineral (Antifugas) Anthouse Otros Accesorios
Available
Altres Accesoris

10 ml Oli Mineral (Antifuites)

Anthouse
2,47 €
Antifuites molt eficaç amb formigues grans, Messor, Camponotus, Aphaenogaster...
Semillas-alpiste-50gr Anthouse Comida
Available
0,45 €
Aliment necessari i obligatori per a les formigues   granívores com les del Género Messor, Goninomm, tetramorium, etc...
AntHouse-Medium-Acri... AntHouse-Medium-Acri... 2
Available
20,65 €
Formiguer d´Acrílic de 15x15x1, perfecte per colònies de tamany mitjà,inclou sala de farratge integrada (amb tapadora) i sistema d´humitat als laterals. Fàcil de netejar gràcies als seus ancoratges de cargols. Per humitejar el formiguer...
Semillas Cesped 25gr Anthouse Comida
Available
Menjar

Llavors de Gespa 15gr

Anthouse
0,90 €
Aliment necessari i obligatori per a les formigues  granívoras com les del Gènere Messor, Goninomm, tetramorium, etc...

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist