Anthouse-AntCubik-Medium (AmbTapadora)

No hi ha prou producte en estoc
37,18 €

L´ AntCubik Medium, és un formiguer especial per espècies grans i mitjanes(messor, camponotus, etc...), amb un sistema d´humitat permanent a la zona inferior i amb 2 galeries independents...

Sin color
  • Amarillo
  • Naranja
  • Verde
  • Rojo
  • Marron

Atenció: El sistema d´ humitat, no aporta

aigua per beure, només humitat ambiental, és important que les formigues tinguin sempre una font d´aigua, sigui només aigua o aigua amb sucre, etc... per això recomenem abeuradors,menjadores,safates d´alimentació o tubs d´assaig plens d´aigua.

 

Manuals accesibles a la pestanya Descarga

Mesures: Alt – 96 mm / Ample – 220 mm / Profunditat – 80 mm

L´ AntCubik Medium, és un formiguer especial per espècies grans i mitjanes(messor, camponotus, etc...), amb un sistema d´humitat permanent a la zona inferior i amb 2 galeries independents, amb un tub  lateral superior per connexió, tapadora i zona de farratge integrada a la part superior del formiguer.

El sistema de humitat és molt fàcil d´usar,consisiteix en retirar el tap inferior i introduir a la base del formiguer,l´aigua amb la xeringa,la qual per vaportització pujarà als nivells superiors donant la humitat que necessiten les formigues i mantenint-la durant setmanes,sense necessitat de reposar.

A més a més manté 2 galeries,cadascuna  a un lateral de manera independent,per tant podem ampliar segons les necessitats de la nostra colònia l´espai disponible,de manera que és vàlid tant per les colònies petites amb poques obreres com amb les més grans.

Fabricat amb una combinació perfecta de ciment blanc y sorra,NO porta escaiola,això fa que sigui més resistente a l´ús i menys fràgil a mossegades.

Com Funciona?


El formiguer funciona de la següent manera, té un dipòsit inferior,amb un forat taponat per un tap de goma,el funcionament és introduir en aquest dipòsit aigua,de qualsevol tipus a travès de la xeringa o qualsevol mètode,de manera que l´aigua quan es vagi evaporant pujarà dalt del formiguer, aportant humitat ambiental necessària per a les formigues,aportant la humitat ambiental que les formigues necessiten, com és un dipòsit gran,tindrem una gran reserva d´aigua i per tant fins que no s´evapori tenim la humitat per alguns mesos,sense haver-nos de preocupar per això, després té 4 zones de galeries,cadascuna independent  de l´altra, de manera que si la colònia és petita podem taponar,amb cotó mateix les altres galeries sobrants i ampliar el formiguer segons vagi creixent el nombre de formigues,té una capacitat per a 500 formigues,per tant una vida útil de 3 anys mínim.

  El menjar o aigua es posa a la part superior horitzontal,que anomenem zona de farratge,allà les formigues s´alimentan i deixen escombreries. Les formigues per introduir-les ficarem en l´interior el tub de transport on arriben retirant previament el tap de cotó,perquè puguin sortir.

No recomenat, per espècies  molt petites.

 

Advertència: El mantenimient del formiguer està a càrrec del client i el desgast natural de l´ús dels materials no el cobreix la garantia.

AntCubik con Camponotus:

Anthouse
Nou producte
10 ml Aceite Mineral (Antifugas) Anthouse Otros Accesorios
Available
Altres Accesoris

10 ml Oli Mineral (Antifuites)

Anthouse
2,06 €
Antifuites molt eficaç amb formigues grans, Messor, Camponotus, Aphaenogaster...
Lupa Triplet 10x Anthouse Otros Accesorios Lupa Triplet 10x Anthouse Otros Accesorios 2
Available
Altres Accesoris

Lupa Triplet 10x

Anthouse
6,60 €
Perfecta lupa per poder veure a les nostres formigues...
Tubos Flexibles (Para conectar los hormigueros) Anthouse Otros Accesorios
Available
0,64 €
Tubos Flexibles
Diversos tamanys,utilitzats per a conectar els nostres formiguers i caixes de farratge...
Jeringas con aguja (Distintos tamaños) Anthouse Otros Accesorios
Available
Altres Accesoris

Xeringues amb agulla (Diferents tamanys)

Anthouse
0,32 €
jeringas
Les Xeringues són vitals per a donar de menjar a les formigues i subministrar la humitat als formiguers,inclou agulla...
CRIAR Hormigas (Segunda Edición) Anthouse Literatura
Available
Literatura

CRIAR Formigues (Segona Edició)

Anthouse
14,41 €
Qui no ha sentit curiositat alguna vegada quan ha contemplat aquests diminuts animals.Ara tens la possibilitat d´endinsar-te en el fascinant univers de les formigues:deixa´t emportar i entra,de la mà de l´autor...
Tapones de Goma (para taponar conexiones) Anthouse Otros Accesorios Tapones de Goma (para taponar conexiones) Anthouse Otros Accesorios 2
Available
Altres Accesoris

Taps de Goma (per taponar conexions)

Anthouse
0,23 €
Tipos de Tapones de Goma
Necessaris per  taponar les conexions dels formiguers i evitar fuites,de bran reistència contra mossegada de les formigues. Diferents tamanys. 

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist