Hormiguero Mini Forest de Gel y Semillas (Hormigas Incluidas Gratis) Anthouse Para Niños-GEL
Hormiguero Mini Forest de Gel y Semillas (Hormigas Incluidas Gratis) Anthouse Para Niños-GEL
Hormiguero Mini Forest de Gel y Semillas (Hormigas Incluidas Gratis) Anthouse Para Niños-GEL
Hormiguero Mini Forest de Gel y Semillas (Hormigas Incluidas Gratis) Anthouse Para Niños-GEL
Hormiguero Mini Forest de Gel y Semillas (Hormigas Incluidas Gratis) Anthouse Para Niños-GEL
Hormiguero Mini Forest de Gel y Semillas (Hormigas Incluidas Gratis) Anthouse Para Niños-GEL

Formiguer Mini Forest de Gel i Llavors(Formigues incloses gratuïtes)

16,52 €

El Formiguer Mini Forest és un e

cosistema en miniatura on es combina la vida animal amb la vegetal.Mira com construeixen les formigues els seus túnels entre les arrels de les plantes davant dels teus ulls senset haver de preocupar-te per donar de menjar ni beure...

ATENCIÓ: L´ EL.LABORACIÓ DEL GEL ES RESPONSABILITAT DEL CLIENT, PER TANT, NO, ENS EN FEM CÀRREC SI NO S´EL.LABORA BÉ.

Aquest Kit conté una colònia de formigues, normalment de l'espècie Messor barbarus. Si afegiu a la vostra comanda una altra espècie, diferent de l'anterior, entendrem que preferiu la que heu seleccionat, ja que només enviem una colònia per comanda o formiguer. Mai dos o tres, etc.

Les formigues van dins d´un tub d´assaig amb menjar i aigua per a dues setmanes,en aquest tub han nascut i estan bé. 

El Formiguer Mini Forest és un ecosistema en miniatura on es combina la vida animal amb la vegetal.Mira com construeixen les formigues els seus túnels entre les arrels de les plantes davant dels teus ulls senset haver de preocupar-te per donar de menjar ni beure

El Formiguer Mini Forest pertany a una línia de productes derivats de la tecnologia aeroespacial realñitzats als laboratoris de Globus International, amb l´objectiu de recrear terrenys de cultiu nutritius per a la vida d´ecosistemes vegetals i animals. Aquests productes deriven de la col.laboració amb la NASA dins de l´estudi de vida vegetal i animal fora de l ´atmòsfera.

Una oportunitat de desenvolupar els coneixements respecte al món vegetal i animal a més a més d´observar el seu creixement. Es tracta de prodcutes molt entretinguts i de fàcil manteniment,ja que no requereixen aports de nutrients ni aigua;el recipient de cultiu i el gel no tòxic contenen tots els elements que la planta i les formigues necessiten per a créixer i desenvolupar-se.


Característiques

  • Un contenidor amb gel nutritiu -no tòxic- per a plantes i formigues.
  • Llavors tropicals.
  • Un bastonet de fusta.
  • Una lupa per observar.
  • Manual d´ instruccions en castellà..
  • Recomenat a partir de 6 anys.
  • Dimensions: 10 cm. alo x 5 cm ample x 3,5 cm profunditat.

Video del Montatje del Mini Forest:

 


 Entre les joies d´aquesta botiga es troba el Formiguer de Gel Mini Forest. Aquesta obra a l´abast de qualsevol és de gran bellesa i combina a la perfecció la vida animal amb la vegetal de manera que es crea un ecosistema autònom,del que gairabé no t´has de preocupar.

El formiguer Moni Forest té plantes,aigua i formigues perquè les formigues puguin excavar els seus túnels entre les arrels i aconseguir els seus propis aliments.A més a més,inclou entre 20 i 30 formigues messor barbarus amb menjar i aigua per a dues setmanes,la espècie més adequada per aquest ecosistema.

El formiguer més modern

En Anthouse et venem a un preu molt econòmic el formiguer més modern.és un model a partir de tecnologia aeroespacial estudiada i planificada als laboratoris Globus International en colaboració amb la NASA.

L´objectiu inicial d´aquest projecte ea la recreació d´un ecosistema vegetal i animal fora de la Terra,en el mateix espai,per això es requeria d´un sistema autònom que es pogués estudiar sense influir en el comportament de les diferents espècies.

Aquest eperiment de formiguer va ser una gran oportunitat per pbservar la capacitat d´adaptació existent en el món vegetal i animal.  Anthouse t´ofereix la oportunitat de recrear aquesta sensació i poder gaudir i entretenir-te com si fosis un d´auquests astronautes o científics.

Aquest és un producte molt entretingut i de fàcil manteniment,no requereix aports de nutrients ni aigua,el recipient de cultiu i el gel no tòxic contenen tots els elements que la planta i les formigues necessiten per a créixer i desenvolupar-se. Una vegada muntat no hauràs de preocupar-te de res,només veure com genera la seva pròpia vida.

Quan compris aquest petit formiguer,el més modern i econòmic del mercat,rebràs aquests materials: un contenidor amb gel nutitiu no tòxic manipulis

er plantes i formigues. Perquè creixin de manera adequada a l´entorn que has comprat. Llavors tropicals d´espècies vistoses i adequades per a que les formigues excavin a les seves arrels. Un bastonet de fusta perquè manipulis sense trencar ni contaminar l´entorn.-Una lupa per observar al detall l´ecosistema que estàs creant.

-Manual d´ instruccions en castellà amb pasos detallats sobre com muntar i mantenir el formiguer,perquè vegis com de senzill i útil és.
Perquè et facis una idea aquest formiguer està recomanat per a nens a partir de sis anys,per tant poden gaudir-lo persones de totes les edats.
En relació al tamany,no ocupa massa i el pots posar al teu escritopri o a qualsevol punt de la casa.Les seves dimensions són  10 cm. d´ alt x 5 cm de ample x 3,5 cm de profunditat.

No tens excusa,a més a més s´envia gratuïtament entre 20 i 30 formigues de messor barbarus,perquè tinguis el teu formiguer complet i muntat desde el primer dia.

Formiguer vistós i transportable

Com és d´un tamany reduït,aquest formiguer no s´ha de quedarnomés  a un lloc concret. Si hi ha gent a casa o tens por per la seva seguretat es pot guardar.No diem aixó perquè sigui fràgil,sino pel vincle que crearàs amb el formiguer en qüestió ,ja que l´hauràs creat i  hauràs tingut cura d´ell tu i no voldràs veure despercfectes per culpa d´altres persones.
L´aigua i les plantes tropicals ompliràn de llum i vida al teu formiguer,que serà dels més macos que puguis trobar,una cosa sorprenent ja que es cuida pràcticament sol i no requereix major inversió que la que facis quan compris el formiguer en qüestió.  

Si vols comprar el Formiguer de gel Mini Forest podràs tenir-lo a casa en 24 hores i pràcticament en el mateix dia estarà muntat i amb les formigues creant la seva pròpia colònia. Si vols gaudir d´un dels formiguers més moderns,econòmics i espectaculars,en Anthouse

venem el model que combina a la perfecció les tres característiques. A ,més a més  afegim de manera gratuïta les formigues a la teva comanda perquè no hagis d´esperar. No  ho dubtis i compra´l.

Anthouse
9 Elements
Nou producte
Lupa Triplet 10x Anthouse Otros Accesorios Lupa Triplet 10x Anthouse Otros Accesorios 2
Available
Altres Accesoris

Lupa Triplet 10x

Anthouse
6,60 €
Perfecta lupa per poder veure a les nostres formigues...
Colonia de Hormigas Messor barbarus con Reina (Idonea Para Principiantes) Anthouse  Hormigas Gratis Colonia de Hormigas Messor barbarus con Reina (Idonea Para Principiantes) Anthouse  Hormigas Gratis 2
SOLO 1 colonia o reina por envío.
0,00 €
La colònia de formigues Messor barbarus amb Reina està formada per la reina i un nombre d´obreres entre 5 i 15  ,més la prole d´ous,larves i capolls. S envia NOMÉS 1 colònia o reina y NOMÉS una espècie per comanda o formiguer, tria bé quina vols, si us plau.  No cobrem per les formigues , SÓN GRATUÏTES,només has de pagar les despeses d´enviament.
10 ml Agua miel Anthouse Comida 10 ml Agua miel Anthouse Comida 2
Available
Menjar

10 ml Aigua mel

Anthouse
1,35 €
Conté: 10 ml Descripció: El producte és una barreja de mel i de diferents tipus de sucre...
Repuesto de Gel Anthouse Para Niños-GEL
Available
Educatius per a nens

Recanvi de Gel

Anthouse
8,26 €
Recanvi de gel per quan se´ns esgoti.
CRIAR Hormigas (Segunda Edición) Anthouse Literatura
Available
Literatura

CRIAR Formigues (Segona Edició)

Anthouse
14,41 €
Qui no ha sentit curiositat alguna vegada quan ha contemplat aquests diminuts animals.Ara tens la possibilitat d´endinsar-te en el fascinant univers de les formigues:deixa´t emportar i entra,de la mà de l´autor...
La hormiga recolectora Messor barbarus, biología y cuidados(Raul Martinez) Anthouse Literatura
Available
5,76 €
Tots hem vist alguna vegada una filera d´esforçades formigues transportant grans.Aquestes són les nostres protagonistes:les formigues recol.lectores Messor barbarus. és segurament la formiga preferida dels afeccionats...

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist