Kits Antcubik Corcho con Camponotus barbaricus Anthouse Kits Hormigueros
  • De rebaixa!
Kits Antcubik Corcho con Camponotus barbaricus Anthouse Kits Hormigueros

Kits Antcubik Suro amb Camponotus barbaricus

28,92 €

El kit Suro Formiguer (Antcork Lite), és un formiguer de suro, que porta una jove colònia de Camponotus barbaricus, una formiga idònea per aquest  model.

Accesorios indispensables

Manual accesible en la pestanya AQUÍ

Aquest Kit conté una colònia de formigues, normalment de l'espècie Messor barbarus. Si afegiu a la vostra comanda una altra espècie, diferent de l'anterior, entendrem que preferiu la que heu seleccionat, ja que només enviem una colònia per comanda o formiguer. Mai dos o tres, etc.

 Les formigues van dins d´un tub d´assaig amb menjar i aigua per a dues setmanes,en aquest tub han nascut i estan bé..

Conté:

1x Antcork lite: Mesures: Ample: 96mm Profunditat: 76mm Alt: 96mm

1x Colònia de Camponotus barbaricus, inclosa la reina i entre 5 i 15 obreres, més ous i larves.

1x abeurador.

1x menjadora.

1x Xarop Proteínic 10 ml.

 

El kit Suro Formiguer (Antcork Lite), és un formiguer de suro, que porta una jove colònia de Camponotus barbaricus, una formiga idònea per aquest  model.Està format per un recipient transparent, amb reixeta de ventilació a la tapa superiori amb un forat de connexió lateral per connectar-lo amb d´altres caixes de farratge,tubs etc. La part frontal del formiguer és de suro i consta de quatre galeries amb túnel de sortida superior.La part posterior presenta una base de suro i un pal de canya a manera de puntal. Es pot utilitzar la part posterior per col.locar abeurador i menjadora,així com els guarniments que volguem. La tapa superior ens permetrà poder accedir fàcilment a l´interior de l´Antcork. Es pot emprar oli antifuites als laterals per evitar fuites en colònies ja nombroses quan manipulem l´interior amb la tapa oberta.

Les peces del formiguer no són fixes,com mostra una de les fotos. L´Antcork es pot desmuntar per a la seva neteja o renovació de la colònia resident. Per fer això només s´ha de moure en direcció al lateral el pal de canya posterior que fixa el suro al frontal del recipient,i extraure tant el forntal com la base del suro. Per tornar a montar-lo només s´ha de tornar a col.locar el forntal de suro intentant que quedi el més enganxat possible al forntal del recipient. Després es col.loca la base de suro i finalment,una vegada apretat tot perquè no quedin escletxes,es col.loca el pal de canya de manera inversa a com s´ha tret inicialment quedant com puntal i adorn.

 

 Camponotus barbaricus, és una espècie molt comú per tot el Mediterrani.A la natura s´alimenta principalment de substàncies ensucrades desl pugons i d´insectes..

Una vegada arribi la colònia el primer és alimentar-la (aigua amb sucre i derivats) usarem la xeringa i introduirem l´agulla de la xeringa a travès dels forats de ventilació que té el tap  i posarem una microgota.

 

Detalls generals:

Alimentació:substàncies ensucrades(mel,aigua amb sucre)i insectes(mosques,tenebri,grills...)

Cures: Alimentar les formigues 2 o 3 cops per setmana,segons vagi creixent la colònia,mantenir sempre una humitat constant al formiguer,mullar la terra amb 5ml d´aigua 1 o més vegades per setmana,evitar sempre que s´eixugui sempre que emprem formiguers amb terra. Deixar el formiguer en lloc fosc,fresc i evitar fortes vibracions.

Tamanys:

  • Reina:   15-16mm
  • Obreres: 15-10mm

Advertència: El mantenimient del formiguer està a càrrec del client i el desgast natural de l´ús dels materials no el cobreix la garantia.

 

Formiguer de Suro, amb Camponotus barbaricus:

Anthouse
969 Elements
Nou producte
10 ml Aceite Mineral (Antifugas) Anthouse Otros Accesorios
Available
Altres Accesoris

10 ml Oli Mineral (Antifuites)

Anthouse
2,47 €
Antifuites molt eficaç amb formigues grans, Messor, Camponotus, Aphaenogaster...
Agua en Gel 250 mml Anthouse Comida
Available
Menjar

Aigua en Gel 250 mml

Anthouse
2,72 €
Aigua en gel que ens permet deixar una reserva d´aigua a les nostres formigues quan marxem de viatge...
Tubos Flexibles (Para conectar los hormigueros) Anthouse Otros Accesorios
Available
0,64 €
Tubos Flexibles
Diversos tamanys,utilitzats per a conectar els nostres formiguers i caixes de farratge...
Jeringas con aguja (Distintos tamaños) Anthouse Otros Accesorios
Available
Altres Accesoris

Xeringues amb agulla (Diferents tamanys)

Anthouse
0,37 €
jeringas
Les Xeringues són vitals per a donar de menjar a les formigues i subministrar la humitat als formiguers,inclou agulla...
CRIAR Hormigas (Segunda Edición) Anthouse Literatura
No hi ha prou producte en estoc
Literatura

CRIAR Formigues (Segona Edició)

Anthouse
14,41 €
Qui no ha sentit curiositat alguna vegada quan ha contemplat aquests diminuts animals.Ara tens la possibilitat d´endinsar-te en el fascinant univers de les formigues:deixa´t emportar i entra,de la mà de l´autor...
Tapones de Goma (para taponar conexiones) Anthouse Otros Accesorios Tapones de Goma (para taponar conexiones) Anthouse Otros Accesorios 2
Available
Altres Accesoris

Taps de Goma (per taponar conexions)

Anthouse
0,28 €
Tipos de Tapones de Goma
Necessaris per  taponar les conexions dels formiguers i evitar fuites,de bran reistència contra mossegada de les formigues. Diferents tamanys. 
Aspirador de Hormigas  Anthouse Otros Accesorios Aspirador de Hormigas  Anthouse Otros Accesorios 2
Available
Altres Accesoris

Aspirador de Formigues

Anthouse
14,45 €
Aspirador profesional per formigues, un eina molt útil per poder transportar les formigues sense tocar-les i per tant no fer mal...
Acetato transparente rojo  Materiales
Available
1,03 €
Utilitzat per a que les formigues no detectin la llum ultraviolada,per tant no s´espantin amb la llum vermella i nosaltres poguem observar-les amb tranquilitat. mida: 210x297mm.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist