Reina de Messor structor

No hi ha prou producte en estoc
0,00 €

La seva alimentació és principalment granívora,és a dir, llavors com l´escaiola, etc..tot i que si tenen insectes al seu abast també els cacen i els mengen.

És Vital tenir coneixements previs abans de tenir les formigues, per això us recomenem especialment  el llibre Criar Formigues de Raul Martinez.(pulsa aqui)

I el llibre especialitzat en la cria i cura de  Messor (4,99€)(pulsa aqui)

 

Atenció: .

La reina van dentro de un tubo de ensayo, con deposito de agua, se recomienda mantener en el, al menos hasta que el deposito de agua continue, y esperar a que crie dentro su primera generacion de hormigas.

Dificultat en la cria: Fàcil.

Instrucciones para la cria de  Reina Messor structor(hormiga granivora):

 

La reina arriba en un tub d´assaig ,és important una vegada estigui a casa nostra afegir-hi una micro gota d´aigua amb sucre o mel de manera molt diluïda per evitar ofegaments,també podem emprar compostos bàsics,proteïnes o vitamines,per facilitar que recuperi les energies després del viatge i aconseguir una bona posta d´ous.

Aproximadament necessiten entre 30 i 45 dies per passar d´ou a formiga,tot depén de la temperatura, s´ha de mantenir entre 25ºC i 30ºC.

Quan neixen les primeres obreres (nurses), no són formigues del tot completes,el seu desenvolupament ha estat accelerat per la reina, per tant no tenen el tamany d´una obrera normal,també són més fràgils a les malalties i tenen una vida més curta.

És un moment crític, ja que la reina no té forces per a criar un altra generació de formigues, si elles moren, la reina també. Per tant hem d´anar amb molta cura, no ha de faltar ni la humitat,ni el menjar,encara que tampoc ens hem d´excedir en això últim, perque no n´hi hagi menjar sobrant que es pugui pudrir i portar fongs i malalties.

Una vegada la reina tingui les seves nurses i veiem que no podem donar-les de menjar dins del tub sense que fugin serà el moment adequat per al seu trasllat a un nou formiguer.

La seva alimentació és principalment granívora,és a dir, llavors com l´escaiola, etc..tot i que si tenen insectes al seu abast també els cacen i els mengen.

 

Tamany:

  • Reina:   1cm
Nou producte
Colonia de Hormigas Messor barbarus con Reina (Idonea Para Principiantes) Anthouse  Hormigas Gratis Colonia de Hormigas Messor barbarus con Reina (Idonea Para Principiantes) Anthouse  Hormigas Gratis 2
SOLO 1 colonia o reina por envío.
0,00 €
La colònia de formigues Messor barbarus amb Reina està formada per la reina i un nombre d´obreres entre 5 i 15  ,més la prole d´ous,larves i capolls. S envia NOMÉS 1 colònia o reina y NOMÉS una espècie per comanda o formiguer, tria bé quina vols, si us plau.  No cobrem per les formigues , SÓN GRATUÏTES,només has de pagar les despeses d´enviament.
CRIAR Hormigas (Segunda Edición) Anthouse Literatura
Available
Literatura

CRIAR Formigues (Segona Edició)

Anthouse
14,41 €
Qui no ha sentit curiositat alguna vegada quan ha contemplat aquests diminuts animals.Ara tens la possibilitat d´endinsar-te en el fascinant univers de les formigues:deixa´t emportar i entra,de la mà de l´autor...
La hormiga recolectora Messor barbarus, biología y cuidados(Raul Martinez) Anthouse Literatura
Available
4,80 €
Tots hem vist alguna vegada una filera d´esforçades formigues transportant grans.Aquestes són les nostres protagonistes:les formigues recol.lectores Messor barbarus. és segurament la formiga preferida dels afeccionats...
Kits Acrílic de 10x20x1,3... Kits Acrílic de 10x20x1,3... 2
  • De rebaixa!
Available
28,92 €
El kit Formiguer d´ Acrílic 10x20x1,3 Bolet ,amb dipòsit d´aigua per mantenir una major humitat al formiguer i tenir una millor visibilitat de les formigues perfecte per colònies joves, inclou sala de farratge amb tapadora i sistema d´humitat.Fàcil de netejar gràcies ...

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist