Kit Modular 3D - Femella-Mascle -

No hi ha prou producte en estoc
37,18 €

Kit Modular Hexagonal 3D, conexion per Femella-Mascle i evaporització per Galeries o Sòl, Bolet, Pva o Sense Humitat. Totalment personalitzable amb 10 colors a escollir.

Inclou mòdul 10x10x1,5cms i caixa de farratge 10x10x8cms, peça per a la fixació de mòduls, tapes de tancament, peça de connexió i perniler inclòs.

Evaporizacion Galerías
Sin color
  • Sin Color
  • Amarillo
  • Naranja
  • Verde
  • Azul
  • Celeste
  • Rojo
  • Marron
  • Gris

Kit Modular Hexagonal 3D, conexion per Femella-Mascle i evaporització per Galeries o Sòl, Bolet, Pva o Sense Humitat. Totalment personalitzable amb 10 colors a escollir.

Inclou mòdul 10x10x1,5cms i caixa de farratge 10x10x8cms, peça per a la fixació de mòduls, tapes de tancament, peça de connexió i perniler inclòs.

Amb tapes lliscants de galeries per adaptar el formiguer a el nombre i tipus de formigues que es tingui en cada moment, així estaran menys estressades i més a gust. Igualment hi ha una tapa de tancament per cada connexió quan no estan en ús.

Ancoratge de mòduls a través d'unió Femella-Mascle, amb opció a fixació per cargols permanent per la part inferior, per quan tinguem molts mòduls units i necessitem total fixació.

Caixa de farratge Hexagonal, realitzada en 3D i amb connexió per Femella-Mascle, personalitzada amb 10 colors a escollir, amb un ampli espai per posar diversos abeuradors o safates d'alimentació, de màxima visibilitat per tots els laterals.

En Ser completament Modular, hi ha 5 opcions de sistemes d'humitat triar i que es poden combinar, que expliquem detalladament:

* Sistema d'evaporització de galeries o sòl:

El formiguer disposa d'una part inferior amb un dipòsit de 50 ml d'aigua, que per evaporització donarà la humitat que necessiten les formigues a través d'uns microforats que es troben a les galeries del formiguer o del terra del mateix segon s'esculli, igualment de fàcil farciment a través d'un forat a la part superior i amb control visual pels laterals de la capacitat permanent d'aigua a cada moment, per saber quan anar emplenant el dipòsit, igualment es pot introduir una vareta al forat del dipòsit per controlar la seva capacitat a cada moment.

* Sistema Bolet:

Disposa de dipòsit per a l'aigua a la part inferior, que està en contacte permanent amb el sistema d'humitat. Aquest està format per una pasta molt resistent en forma de bolet que permet que la humitat, per capil·laritat, arribi cap a la part superior. Amb aquest sistema aconseguim mantenir-la al nostre formiguer durant setmanes, sense necessitat d'anar reposant contínuament. El Bolet es consumeix amb el pas del temps, la seva durada és de dos anys aproximadament, per tant es recomana comprar recanvis. La versió més actualitzada d'aquest model disposa d'un sistema d'extracció del bolet per la part inferior del formiguer, que en facilita el reemplaçament sense necessitat de molestar les formigues. El dipòsit bolet té una capacitat de 20 ml, i s'inclou una vareta per controlar-lo.

* Sistema PVA:

Per humitejar el formiguer, farem servir una xeringa sense agulla i mullarem l'Escuma Verda fins que no absorbeixi més aigua i deixant que aquesta s'estengui per les planxes acríliques del formiguer, amb cura de no inundar les galeries en excés per evitar que les formigues s'ofeguin . L'Escuma Verda sempre ha d'estar humida.

* Sense Humitat:

No porta cap humitat, ideal per formigues de la fusta o el suro que no la necessiten.

0 Elements

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist