Formiguer Modular Hexagonal 3D - Imants -

No hi ha prou producte en estoc
22,31 €

Formiguero modulars, 10x10x1,5 cms tria el teu color favorit, connexió per imants i evaporització per defecte a través de galeries o terra, Bolet, Pva o Sense Humitat

Evaporizacion Galerías
Sin color
  • Sin Color
  • Amarillo
  • Naranja
  • Verde
  • Azul
  • Celeste
  • Rojo
  • Marron
  • Gris

Accesorios indispensables

Grandària 10x10x1,5cms

Formiguer modulars, 10x10x1,5 cms tria el teu color favorit, connexió per imants i evaporització per defecte a través de galeries o terra, Bolet, Pva o Sense Humitat

Amb tapes lliscants de galeries per adaptar el formiguer al nombre i tipus de formigues que es tingui a cada moment, així estaran menys estressades i més a gust. Igualment hi ha una tapa de tancament per a cada connexió quan no estan en ús.

Ancoratge de mòduls a través d'imants, amb opció a fixació per cargols permanents per la part inferior, per quan tinguem molts mòduls units i necessitem total fixació.

Aquests formiguers en ser modulars, donen l'opció de canvi de carcassa de qualsevol tipus i color, si no ens complau un color, podem comprar una altra carcassa i així gaudir d'un formiguer totalment nou, igualment si no, ens convenç la unió per imants, podem adquirir una altra carcassa amb un altre tipus d´unions, igual que si no, necessitem evaporització per galeries, podem canviar de mòdul d´humitat, és tal el ventall de possibilitats d´aquests formiguers modulars, que s´adapten al 100% al gust de cada client .

En Ser completament Modular, hi ha 5 opcions de sistemes d'humitat triar i que es poden combinar, que expliquem detalladament:


* Sistema Bolet:

Disposa de dipòsit per a l'aigua a la part inferior, que està en contacte permanent amb el sistema d'humitat. Aquest està format per una pasta molt resistent en forma de bolet que permet que la humitat, per capil·laritat, arribi cap a la part superior. Amb aquest sistema aconseguim mantenir-la al nostre formiguer durant setmanes, sense necessitat d'anar reposant contínuament. El Bolet es consumeix amb el pas del temps, la seva durada és de dos anys aproximadament, per tant es recomana comprar recanvis. La versió més actualitzada d'aquest model disposa d'un sistema d'extracció del bolet per la part inferior del formiguer, que en facilita el reemplaçament sense necessitat de molestar les formigues. El dipòsit bolet té una capacitat de 20 ml, i s'inclou una vareta per controlar-lo.


* Sistema PVA:

Per humitejar el formiguer, farem servir una xeringa sense agulla i mullarem l'Escuma Verda fins que no absorbeixi més aigua i deixant que aquesta s'estengui per les planxes acríliques del formiguer, amb cura de no inundar les galeries en excés per evitar que les formigues s'ofeguin . L'Escuma Verda sempre ha d'estar humida.


* Sistema d'evaporització de galeries o sòl:

El formiguer disposa d'una part inferior amb un dipòsit de 30 ml d'aigua, que per evaporització donarà la humitat que necessiten les formigues a través d'uns microforats que es troben a les galeries del formiguer o del terra del mateix segon s'esculli, igualment de fàcil farciment a través d'un forat a la part superior i amb control visual pels laterals de la capacitat permanent d'aigua a cada moment, per saber quan anar emplenant el dipòsit, igualment es pot introduir una vareta al forat del dipòsit per controlar la seva capacitat a cada moment. Per al sistema d'evaporització galeries es recomana per a espècies mitjanes i grans.


* Sense Humitat:

No porta cap humitat, ideal per a formigues de la fusta o el suro que no la necessiten.

0 Elements

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist