formiguers 3D

Kit Modular 3D -Imanes - Kit Modular 3D -Imanes - 2
Available
41,31 €
Evaporizacion Galerías
Sin color
Kit Modular Hexagonal 3D, amb 10 colors a escollir, connexió per imants i evaporització per Galeries o Sòl, Bolet, Pva o Sense Humitat.Inclou mòdul 10x10x1,5cms i caixa de farratge 10x10x8cms, tapes de de tancament, i peça de connexió i perniler inclòs.
Kit Modular 3D -... Kit Modular 3D -... 2
Available
37,18 €
Evaporizacion Galerías
Sin color
Kit Modular Hexagonal 3D, conexion per Femella-Mascle i evaporització per Galeries o Sòl, Bolet, Pva o Sense Humitat. Totalment personalitzable amb 10 colors a escollir.Inclou mòdul 10x10x1,5cms i caixa de farratge 10x10x8cms, peça per a la fixació de mòduls, tapes de tancament, peça de connexió i perniler inclòs.
Formiguer Modular Hexagonal... Formiguer Modular Hexagonal... 2
Available
16,52 €
Evaporizacion Galerías
Sin color
Nous formiguers modulars 3D Hexagonales per aprofitar millor l'espai, amb 10 colors a escollir, amb sistema d'unió de femella-mascle i sistema de evaporació en galeries o sòl.El formiguer disposa d'una part inferior amb un dipòsit de 50 ml d'aigua, que per evaporització donarà la humitat que necessiten les formigues a través d'uns micro forats que es...
Caja de Forrajeo Modular... Caja de Forrajeo Modular... 2
Available
22,31 €
Sin color
Mesures: 10x10x8cmsCaixa de farratge Hexagonal, realitzada en 3D i amb connexió per imants, personalitzada amb 10 colors a escollir, amb un ampli espai per posar diversos abeuradors o safates d'alimentació, de màxima visibilitat per tots els laterals.
Caixa de farratge Modular... Caixa de farratge Modular... 2
Available
16,52 €
Sin color
Caixa de farratge Hexagonal, realitzada en 3D i amb connexió per Femella-Mascle, personalitzada amb 10 colors a escollir, amb un ampli espai per posar diversos abeuradors o safates d'alimentació, de màxima visibilitat per tots els laterals.Ancoratge de mòduls a través d'Femella-Mascle, amb opció a fixació per cargols permanent per la part inferior, per...
Mitja Lluna Modular... Mitja Lluna Modular... 2
Available
11,15 €
Evaporizacion Galerías
Sin color
Mitja Lluna Modular 3D, 11x7x1,5 cms tria el teu color favorit fins a 5 opcions, 2 tipus de Connexió per Imants o Femella - Mascle i 5 sistemes d'Humitat, bolet, pva, sense humitat, evaporització galeries i evaporització sòl.
Mitja Lluna Modular... Mitja Lluna Modular... 2
Available
8,26 €
Evaporizacion Galerías
Sin color
Mitja Lluna -Femella-Mascle- 3D, 11x7x1,5 cms tria el teu color favorit fins a 5 opcions, 2 tipus de Connexió per Imants o Femella - Mascle i 5 sistemes d'Humitat, bolet, pva, sense humitat, evaporització galeries i evaporització sòl.
Mòduls d'humitat Per... Mòduls d'humitat Per... 2
Darreres unitats en estoc
9,91 €
Evaporizacion Galerías
No t'agrada el sistema d'humitat que tens? Canvia'l aquí, pots comprar la part superior d'un altre mòdul, i canviar el sistema d'humitat per adaptar-lo a les necessitats dels teus formigues.
Tapa vermella per Carcasses Tapa vermella per Carcasses 2
Available
1,44 €
Tapa vermella per Carcasses, per a tot tipus de carcasses i donar la tranquil·litat que necessiten les nostres formigues.
Puente para Carcasas Puente para Carcasas 2
Available
0,40 €
Aquesta peça útil només per carcassa d'imants, ajuda a que la connexió entre carcassa i mòdul no tingui cap tipus d'obertura, amb la qual cosa es garanteix zero fuites.
Tapa Llarga per Caixes de...
Available
0,29 €
Tapa Llarga per caixes d'farratge, quan unim dues caixes de farratge, no queda espai per a poder usar les tapes de tancament curtes, per tant aquesta tapa especial serveix per solucionar aquest problema i poder unir les dues caixes de forrajeo, de manera que sigui fàcil la seva obertura i tancament.
Veient 1-22 de 22 producte(s)
formiguers 3D

Els nostres Formiguers 3D, són models totalment expansibles, podent-adaptar a qualsevol tipus d'espècie, sigui gran o petita, necessiti més o menys humitat o espai habitable, ja que gràcies al seu funcionament per mòduls el formiguer s'adapta fàcilment a les necessitats de les nostres formigues :


* Galeries d'1 cm d'alçària total, amb la qual cosa serveix tant per a petites formigues tipus Lasius, com per a les grans tipus Camponotus, on podran moure amb total llibertat.


* Amb un mòduls dissenyats amb evaporiacion a galeries i sòl, amb dos bolets, amb dipòsit, PVA, esponja amb dipòsit, sense humitat i suro, que donen la humitat que necessiti qualsevol espècie.


* Diversos tipus de la zona de farratge, gran, mitjana i petita, que permeten tenir tot l'espai necessari per posar el menjar i introduir la nostra decoració.


* Mai es quedés petit, sent el seu principal Avantatge, que podrem anar augmentat l'espai habitable, afegint els mòduls que siguin necessaris, de manera que mai sobrés, ni faltés espai.


* Ideal granja de formigues tipus modular, per a tot tipus d'espècies de formigues, colònies de formigues i formigues reina, compri aquest formiguer i no necessités mai mes un altre.

Product added to wishlist