Formiguer temàtics

Navegant - Impostor -... Navegant - Impostor -... 2
  • De rebaixa!
Available
28,92 €
Sin color
El nostre Navegant - Impostor - Horitzontal amb tapa de fusta i vermella incloses, en horitzontal amb mesures de 10x15x1,5 cms i caixa de farratge integrada amb mesures de 3x5cms, amb capacitat en la mateixa per tenir fins a dos abeuradors 3d de 1ml alhora.
StarAnts NaturColor... StarAnts NaturColor... 2
  • De rebaixa!
Available
38,83 €
Sin color
Us presentem la nostra nova Gamma de Formiguers Tematicos acrílics NaturColor, El model StarAnts és un model Nau Espacial, de mida 20x20x1,5cms d'alçada, amb tapadores divisores de galeries, facilitant en gran mesura que el formiguer no sigui massa gran al principi, i que poc a poc segons creixi la colònia ho faci també el formiguer ... Inclou tapa...
StarAnts NaturColor... StarAnts NaturColor... 2
  • De rebaixa!
Available
31,39 €
Sin color
Us presentem la nostra nova Gamma de Formiguers Tematicos acrílics NaturColor, El model StarAnts Mini és un model Nau Espacial, de mida 15x15x1,5cms d'alçada, amb tapadores divisores de galeries, facilitant en gran mesura que el formiguer no sigui massa gran al principi, i que a poc a poc segons creixi la colònia ho faci també el formiguer ... Inclou tapa...
StarAnts NaturColor 20x20x1,5 cms Esponja Amb Dipòsit StarAnts NaturColor 20x20x1,5 cms Esponja Amb Dipòsit 2
  • De rebaixa!
Available
81,82 €
El model StarAnts Combat Duplex és un model Nau Espacial, format per dos formiguers independents, cada un en un lateral de mida 20x15x1,5cms, amb sistema d'humitat d'esponja blau, i part central decorativa.
Connector de Tubs d'Assaig... Connector de Tubs d'Assaig... 2
  • De rebaixa!
Available
El nostre Connector per a tubs d'assaig 3D t'evitarà traslladar a les formigues de forma forçada, el que els produeix de vegades un estrès innecessari. S'inclouen per defecte els tubs necessaris per a poder connectar-lo a qualsevol dels nostres models.
Peça d'Unió de Formiguers... Peça d'Unió de Formiguers... 2
  • De rebaixa!
Available
1,64 €
Aquesta peça d'unió en 3D flexible transparent, pot unir qualsevol model de metacrilat no modular que s'hagi fabricat a partir de l'2021, de manera que no sigui necessari l'ús de tub flexible per a la seva connexió, per exemple podem unir un 10x10 PVA, amb 01:00 10x20 PVA a través d'aquesta peça. Sí que preguem consultar si els models són molt diferents.
Veient 1-8 de 8 producte(s)
Formiguer temàtics

Presentem la nostra nova línia de Formiguers Tematicos, StarAnts, Formigues Alades, etc ... Formiguers amb 10 colors i sistemes d'humitat amb esponja, escuma, bolet o esponja amb dipòsit, tapes separadores i formes i dissenys nous i diferents, que els fan especials i únics.

Fem que els nostres formiguers no només siguin funcionals, sinó també decoratius, tant per dins com per fora, i el client seleccionar fins a 10 colors disponibles i formes elegants i actuals.

Product added to wishlist